Хехехе,колку само сте смешни......да ве прашам дечки дали навистина сакате да се врати еве на пример Росицки?????????? Јас не сакам,па тој не знае да игра бе,зошто уште не го имаат продадено не знам,хахаха,па тој со ЦСКА промаши празен гол од едно метро......требаше да го обесат тогаш (хехе,вака изгледате во постовите,немојте да помислите дека навистина не сакам да се врати или да го обесат,не дај боже).........
И јас како и сите вие се изначитав многу глупости.....до некаде ве разбирам дека сте изреволтирани,само видов дека не размислувате нормално........
Арсеналмартин24, фала ти за постот,ме поштеди од пишување до некаде...
Сонне,па гледаш дека се повеќето деца,немој многу да паѓаш на нивните размислувања........
Па да ви кажам дека ние не сме толку компетентни па да кажуваме кој треба да си отиде а кој да дојде,ние можеме да си имаме некои такви желби,само јбг со нив си остануваме,само друго ми беше зборов,плукате по РвП,ма дајте бре смирите се,само тој ни остана од напаѓачите,тој кој не влечеше во половина сезона сам,па нели е редно и тој да има мал период на слаби игри...Насри,па детето игра сам во средина веќе извесно време,па и тоа е уморно бре,нормално дека не може да се носи со ситуацијава,некогаш само еден играч да ти потфрли во екипата па колку е тешко да се избалансира тоа а не пак целата екипа да е во таква криза........зошто толку песимистички гледате уште на тоа дека не можеме во ЛШ да се пласираме,хехе,па тие се само 2-3 слаби натпревари на Вила и ете ти кај ќе се најдеме(не очекувајте дека тие ќе газат до крај на сезонава),а за кратко време ќе се вратат повредениве,е тогаш со сигурност ќе имаме повеќе ефикасност и подобри настапи......веќе не ни знам уште какви ли глупости беа пишувани за да реплицирам ама за сега и ова е доволно,мрзете си вие пак по некој играч тоа е нормално,ама да кажувате дали тој е достоен за во Арсенал или не,не труди те се да кажувате затоа што некој нив ги следи нон стоп и добро знае кој е за да си оди а кој за да игра......позззззз