Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
НЕ следам утакмицава у живо али слушам и читам аде супер игра :vozbud:
дај боже да влезе сеа РвП и да напраат нешто некое голче :helou:
Aде никој не рече дека не игра добро, туку пропушти голема шанси.

Бсплејр, богами срамота е и после ке ми рече некој со вакви играчи сме имале уште шанси за титула.. абе ајде! Иначе евего вела влага, ајде машко! =))

Галас гол..:vozbud::vozbud::vozbud: не очекуев тој да даде гол ама ...:wink:

супер само малку му бегаше на 2пати топката
ама Рамзи одличен
одлична контрола и борбен е :wink:

фалаааа
конечно и ние да се израдуваме на една победаааа
ЧЕСТИТКИ :pipi:

Вили Гала!!! Супер! Еве и Демпрси ги реши Челси.. :pos2::pos2::pos2:
Според мене Насри мен оф д меч, без него тешко ке иде, натаму среќа да не се повредува. Иначе, ремзи подобар од Сонг дефинитивно не сумљам у тоа! брао машко..
Ај нека ни е честито победава.

Kilava pobeda protiv tim koj igra mnogu slabo. Ama se nadevam dobro ke ni dojde kao motivacija. Inace lesno mozese da bide 0-0.
Ima i nekoj svetli tocki vo timot.

браво наши !!!!!!

некој да ремизира накусо како што ... ?

голот ?????

однапред благодарам - честитки :)

голот по долго чекање и шанси и огромна иницијатива во тој период падна по едно нафрлување во шеснаесетникот на противникот во која гужва Галас дојде прв до топката и ја смести таму каде што и е местото :wink:

браво наши !!!!!!

некој да ремизира накусо како што ... ?

голот ?????

однапред благодарам - честитки :)
Немаше некои шанси за гол,ни од наша,ни од нивна.Во прво полувреме една статива на Крауч со глава(Галас неможеше да скокне повисоко=)),и шансата на Аде кој го помина голманот,но од позадина Кембел лизгачки старт,Аде скокна и таман да шутне му ја избација топката од нозе....
Второто полувреме исто како првото,со малце повеќе офанзива од наша страна,и некои си полушанси.....Аде повторно во шанса по едно нафрлување,лоша проценка на Џејмс,но Аде неуспеа да погоди.Насри исто така имаше една шанса,Џејмс одбрани..и голот,потоа чување на времето во ќош...Насри наеднаш со еден соло продор си прави простор внатре во 16,шутира,покрај голот.
Тоа...:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom