Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj ako saka nekoj da mi kaze koga pocnuva transfer zezonata i koi se na listata na transferi za arsenal
Алелуја.Колку пати тоа јас и сонне го кажавме?=)Фала на честитките.
Иначе, Денилсон се поише и поише ме бендисува.Минатата утакмица гол сега асистенција и не само тоа целокупно се подобрува, не паѓа излеа го наплескал Венгер па сега е по жив у дуелите.
Овој играч ке го биде според мене.
Е браво многу ме занимаше тоа и ти и сонне што го кажавте, нобелова награда случајно да не сакаш?Јас никогаш не сум рекол дека Денилсон нема да го биде, повеќето сезонава не ме бендисувал али тоа е сосема друга ствар. Земено поопширно нее за во прв тим, и сезонава ама ич не ме бендисува(освен овие два меча)али во предходниот пост само кажав дека ке го биде пошто се гледа дека има потенциал, али сеуште нее за прв тим. Прикажа 3/4 добри игри во 20 кола.Алелуја.Колку пати тоа јас и сонне го кажавме?=)
Арно е,арно...може ке биде од тебе навивач.![]()
Фала на честитките.
Иначе, Денилсон се поише и поише ме бендисува.Минатата утакмица гол сега асистенција и не само тоа целокупно се подобрува, не паѓа излеа го наплескал Венгер па сега е по жив у дуелите.
Овој играч ке го биде според мене.
За сонг и бентнер никогаш нема да го сменам мислењето(мада и со денилсон не сум го менувал, никогаш не сум рекол дека нема да го биде)тие играчи ми се најодвратни, и мораше дечкото да се повреди, за да не го гледам! Друга опција немаше...Тоооооооооооо Зоки ,е вака кажи си со ти лежи на срце, абе знаев дека го симпатизираш ти Дени...ама ај....шо си тиииииии хехехе...ке биде вака и за Сонг за некое време а? ке те цитирам и за него ,ѕвер си :smir:
![]()
Ti imas mozok be? Ne te mislev za tolku glup. Nikad nema da navivam za Wenger be alo , ke navivam za Arsenal! Ako ne pravi dobro za timot nema zosto da go sakam, a momentalno ne pravi dobro.
За сонг и бентнер никогаш нема да го сменам мислењето(мада и со денилсон не сум го менувал, никогаш не сум рекол дека нема да го биде)тие играчи ми се најодвратни, и мораше дечкото да се повреди, за да не го гледам! Друга опција немаше...
Ке се увериш со тек на време, не само што не го симпатизирам за играта туку и мие одвратен. Јебига..
А за Дени ке бидне играчиштесамо треба ише некое време..
Иначе, http://goonertalk.com/2008/12/28/exclusive-wenger-on-arshavin-be-patient/
Читајте. Изгледа ке искинеме живци ко за Насри..
И видете друго што прочитав, едноставно да не ти се верува!
Inter Midfielder Dacourt Receives Arsenal Offer?
Понекад се мислам кој знае што гомна се овие GoonerTalk.
Чим тогаш го избраа Сонг за најдобар играч на месец(згора на тоа ти ги напраи светци) понатака све ми е јасно. :smir:што више пејшн
неможе веќе да се трпи вака не му се трошеле парите
па дај нека фукне нек ни донесе некој играч па со играчи се освајат и титули
а од коаќе се освои титула ќе има и пари за нови и уште појаки играчи
а за Дакурт хахаха не идеее тоа нема шанса ганрток незнаат што пишет ни самите
:pos2: