Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
[zEUs];1837932 напиша:
Колегете од Ман јун сите ни честитаја некој рече среќа некој заслужено но сите ни честитаја и многу го поштуем тоа :pipi: а пак не видов честитки од mlad_man кој е голем фан на ман јун и лично го знам и кога прае киксоој Арсенал ме провоцира а пак сеа го нема :toe:

Токму така за тоа што ни честитаа некои јунајтед фанови многу поштувам
:helou:

Јас играчов го знам од ФИФА 08 и после го имам гледано на клипови
Добар е:helou:

Е баш дај да видимо некој клипоој :vozbud: инаку не ми се веруе дека е некој слаб играч бидејќи Венгер и неговите скаути не грешат :wink:

малеее како ми го направија ќејфот Арсенал значи оооооооо сите предвидуваа 2 оти ке е и тава убедлива ама за да не се случи тоа се погрижи Самир Насри:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::toe:

Леле малиов :zver: не дека не ни треба напаѓач ама не ни треба толку млади :jaj: свите ми збора ,,абе Арсенал звероој са за неколку године ќе не може никој да ги победи,, а ја им викам ,,а за тиа године дур пројда мие шо ќе праемо,,

Добар е. Од Јануари кај нас :)

:zver::zver:
уште да успее професорот во битката со фетгусон да го земе тој младиот со го викаат
“The New Paul Scholes”
иначе - Dominic Vose
одличен исто така играч од средниот ред на Фулам:helou:

Znaci mora da mu spushtime kapa na protivnickite navivacki od forumot koi ni cestitaa....Toa znaci mnogu vo sportot....E sega ova beshe kako 1 i najvazno...sea kako 2. odlicna igra vo odbranata na Silvester i Gallas i od stranite na Sagna i Clichy...kako 3. odlicno funkcionirashe sredniot red, kompletno na celo so Cesc i Denilson...Tuka bea i Dyabi i Wallcot i se razbira :zver:-ot NASRI...Bendtner igrashe solidno za razlika od nekoi drugi izdanija....kako 4.zasluzena pobeda, fantasticna igra i borbenost...se ona shto mozi da se ocekuva od ova najgolemo derbi vo premier ligata...kako 5. Sigurno se sekavate deka koga stignavme do finaleto na LS igravme so vakva formacija(ofanzivno Pires,Ljungberg, na sredina Cesc i Silva i ushte nekoj...ne mi teknuva...i napred Thierry...mislam deka ovaa formacija najpoveke mu odgovara na Arsenal...)....kako 6. Sigurno so ovakva igra ke stignime daleku....Utre sum siguren vo kiksot na Chelsea a ovie vodat so WBA...taka da ima vreme...Pozzzzzzzzzzzzzzzz od mene

Znaci mora da mu spushtime kapa na protivnickite navivacki od forumot koi ni cestitaa....Toa znaci mnogu vo sportot....E sega ova beshe kako 1 i najvazno...sea kako 2. odlicna igra vo odbranata na Silvester i Gallas i od stranite na Sagna i Clichy...kako 3. odlicno funkcionirashe sredniot red, kompletno na celo so Cesc i Denilson...Tuka bea i Dyabi i Wallcot i se razbira :zver:-ot NASRI...Bendtner igrashe solidno za razlika od nekoi drugi izdanija....kako 4.zasluzena pobeda, fantasticna igra i borbenost...se ona shto mozi da se ocekuva od ova najgolemo derbi vo premier ligata...kako 5. Sigurno se sekavate deka koga stignavme do finaleto na LS igravme so vakva formacija(ofanzivno Pires,Ljungberg, na sredina Cesc i Silva i ushte nekoj...ne mi teknuva...i napred Thierry...mislam deka ovaa formacija najpoveke mu odgovara na Arsenal...)....kako 6. Sigurno so ovakva igra ke stignime daleku....Utre sum siguren vo kiksot na Chelsea a ovie vodat so WBA...taka da ima vreme...Pozzzzzzzzzzzzzzzz od mene
Силвестер ке не поебеше на почетокот :) али се на се добро изигра. А за Бентнер немам зборови.... прва прилика да се продаде или нека го дадат негде на позајмница.

Силвестер ке не поебеше на почетокот :) али се на се добро изигра. А за Бентнер немам зборови.... прва прилика да се продаде или нека го дадат негде на позајмница.

Се сложувам, подобро и за него и за Арсенал да оди негде како позајмица или да се продаде. Едноставно, е една-две класи подоле од Аде и Перси.

Ептен е тромав ,али денеска ги доби скоро сите дуели со Фердинанд...

Ептен е тромав ,али денеска ги доби скоро сите дуели со Фердинанд...

Едно е да ги добиваш дуелите, а сосема друго е да ги реализираш шансите. Шанси со глава, соло продори.. џабе.

Абе убаво вика Awake ем арсенал ке се спаси ем и тој ке се спаси и ке си најде некој клуб рамен на квалитет што го поседува тој.

Едноставно нее за во Арсенал.

Едно е да ги добиваш дуелите, а сосема друго е да ги реализираш шансите. Шанси со глава, соло продори.. џабе.

Апсолутно ДА...се сложувам дека не е квалитетен играч,но Бентнер е играч кој може да реши утакмица...има мн такви примери(Тотенхем ,Астон Вила ,Ливерпул--лани)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom