Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве ме и мене,фала на честитките...одлична игра сите ,ПОСЕБНО на Насри :zver:
Многу важна победа за нас за вракање на самодовербата...БРАВО за нас .....АРСЕНАЛ ШАМПИОНИ :vozbud: :vozbud:

Честито победа.
Ми го напраифте ќејфот денес:)

Samo nemojte so moabetite za shampioni i takvi stfari ,uste e rano. Imavme i po malku srekja deneska, imase i nekoj pogolemi greski vo odbrana sto mozese da bidat kazneti.

Колегете од Ман јун сите ни честитаја некој рече среќа некој заслужено но сите ни честитаја и многу го поштуем тоа :pipi: а пак не видов честитки од mlad_man кој е голем фан на ман јун и лично го знам и кога прае киксоој Арсенал ме провоцира а пак сеа го нема :toe:

Морам да ви честитам победа, Не' растуривте реално да прајме муабет. Ај можда ќе ви го земеме Насри некој ден. :)

Честито победа,сосема заслужена..Не искористивме многу шанси и казната стигна.Не ни беше досуден пенал во прво полувреме,па имаше компензација во второ.Насри е супер играч.Дефинитивно најдобар беше денеска.На Арсенал единствено Бендтнер им беше слаба точка.Жал ми е за повредата на Алмунија,ама Керик немаше намера.:toe:

1239.jpg

v2.photos.php
И Роби Вилијамс на Емирати :)

@Devil_guy и нас не ни беше досуден пенал.

Честитки за победата! Ги надигравте во секој поглед, браво! Баш ме интересира дали Ман утд ќе тепа во некое дерби сезонава :wink:

Ако бе еден ден и тоа може да се случи а можда и не :wink:
Инаку Алмунија :zver: се виде дека е храбар играч и влезе во многу опасен дуел, вистина е дека Керик немаше намера ама во повторената снимка се виде дека не бил толку лош удар и ќе му биде супер на наредниот натпревар :wink: според мене можда мал потрес ама тој е :zver: и ќе му пројде брзо :helou:

Lenny Fernandes Coelho роден е на 23 Март 1988 во Рио Де Женеиро и игра за Палмериас во Бразилската лига.
Друго нишо не моев да најдем за играчов а и сеа прв пут слушам дека смо го зеле :jaj:

Јас играчов го знам од ФИФА 08 и после го имам гледано на клипови
Добар е:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom