Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

No problem...iskreno ne gi procitav siet stranici oti imashe nekoi problemi so forumot ne se otvarashe i opshto kajagana...a i jas bev zafaten ovie dena taka da ne vidov...sorry...

ок не е никаков проблем,онака те поправив ,ништо страшно ...еј те држиме за збор за утре ,да го постираш тоа што го вети ,немој да речиш не можев ,вака-така ,хехе :smir:

ок не е никаков проблем,онака те поправив ,ништо страшно ...еј те држиме за збор за утре ,да го постираш тоа што го вети ,немој да речиш не можев ,вака-така ,хехе :smir:

Ne ne....nema problem....jas sum coek od zbor....poshto doma mi go sekoja internetot taka da koga ke otovori net kaffeto ke gi postiram...posle rucek...pozzzzzzzzzzzz...do site.....i fala na popravkata

Ej zaboraviv vaka izmegu nedeli koga ima pauzi...ke postiram delovi od biografijata na Wenger....ako sakate....pishete dali sakate....pozzzzzzzzzzzzzzzzz
Може, може.

За во Недела само Сања ќе отсуствува, а ќе се врати против Евреите така да се очекува целосен состав. Тео има шанса да ја продолжи голгетерската серија, а Аде да докаже дека се научил како се избегнуваат офсајд замки. Три бода од Аптон Парк најмалку.

Тотенхем = Лидс

Со Едуардо или без Едуардо не ви бега третото или четвртото место.:pos2:

Зашто си толку сигурен може вас ве чека тоа место не суди пред време.
Манчестер сигрно ќе биде прв,а сигурно Арсенал нема да биде втор што значи не ви бега кв. за лига на шампиони.Оваа го пишувам бидејки немате искусни играчи за титула како и предходните неколку сезони.Затоа не можете да избегате од неизбежното.

кинг24 и останатите, не го цитирајте овој манутд ви се молам. Зарем не гледате дека нема две чисти? Продолжете си како да не пишал.

кинг24 и останатите, не го цитирајте овој манутд ви се молам. Зарем не гледате дека нема две чисти? Продолжете си како да не пишал.

Не планирам повеќе да цитирам на неговите постови затоа дадов само 1

Може, може.

За во Недела само Сања ќе отсуствува, а ќе се врати против Евреите така да се очекува целосен состав. Тео има шанса да ја продолжи голгетерската серија, а Аде да докаже дека се научил како се избегнуваат офсајд замки. Три бода од Аптон Парк најмалку.

Тотенхем = Лидс

sagna ima mali sansi da bide spremen duri i za so west ham a eduardo se vraka za najmnogu 3 nedeli

Со Едуардо или без Едуардо не ви бега третото или четвртото место.:pos2:

a pak tebe koj te prasa?
i koj si ti da kazes?
aj mars od tuka

Венгер за прв пат ги критикувал навивачите на Арсенал: Тивки сте

Прв пат во 12 години колку што е во Арсенал, Французинот ги критикувал навивачите на лондонскиот клуб.
Традиционалната годишна средба на Арсен Венгер со претставниците на навивачите на Арсенал донела изненадувачки критики од страна на францускиот тренер.
“Сите сте многу тивки. Знам дека е криза но без грижа, ќе мине. На екипата и треба силна поддршка и јас ја барам, не следната, туку оваа година“.
Здружението на навивачи се сложиле и потврдиле дека атмосферата на Емирати стадионот треба да биде подобра.
Ваква реакција, на инаку многу мирниот тренер, веројатно предизвикала прашање за тоа зошто Арсенал не освои ниту еден трофеј од 2005 година.
“Да, го немаме освоено првенството веќе 4 години но овој клуб имаше период од 25 години без титула а постојат и други клубови кој веќе 30 години не биле прваци“.

Венгер за прв пат ги критикувал навивачите на Арсенал: Тивки сте

Прв пат во 12 години колку што е во Арсенал, Французинот ги критикувал навивачите на лондонскиот клуб.
Традиционалната годишна средба на Арсен Венгер со претставниците на навивачите на Арсенал донела изненадувачки критики од страна на францускиот тренер.
“Сите сте многу тивки. Знам дека е криза но без грижа, ќе мине. На екипата и треба силна поддршка и јас ја барам, не следната, туку оваа година“.
Здружението на навивачи се сложиле и потврдиле дека атмосферата на Емирати стадионот треба да биде подобра.
Ваква реакција, на инаку многу мирниот тренер, веројатно предизвикала прашање за тоа зошто Арсенал не освои ниту еден трофеј од 2005 година.
“Да, го немаме освоено првенството веќе 4 години но овој клуб имаше период од 25 години без титула а постојат и други клубови кој веќе 30 години не биле прваци“.
Pa postojat i klubovi koj nikogas ne igrale vo Premier liga. :tv:
I podobro ke mu bide da pocne za prv pat da gi kritikuva igracite.

Pa postojat i klubovi koj nikogas ne igrale vo Premier liga. :tv:
I podobro ke mu bide da pocne za prv pat da gi kritikuva igracite.
Според мене треба да ја критикува управата за политиката на тимот.Исто така може да се критикува себеси за тоа зошто нема титули во последниве години.

Инаку колово сигурно ќе се приближиме до Ливерпул или Челзи ако победиме.

Според мене треба да ја критикува управата за политиката на тимот.Исто така може да се критикува себеси за тоа зошто нема титули во последниве години.

Инаку колово сигурно ќе се приближиме до Ливерпул или Челзи ако победиме.
AKO pobedime. :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom