Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со Росицки сум роднина од на татко ми,дедо му од мајка му,чичко му бил полубрат на некоја роднина на Томче.Затоа знам:nesum:
Убаво види што имам напишено.НЕКАДЕ пред Н.Г. би требало да се врати,а кога ке се опорави СИГУРНО 1/2 НЕДЕЛИ КЕ ИГРА СО РЕЗЕРВНИОТ ТИМ.
Ах,сине сине..:pipi:
ПС:He should be back after Christmas.Нели не пишува кога ке се врати?
Ах синко, другпат ке пишеш малце појасно океј?

Пошто ова „ама сигурно после 1/2 недели ке игра во резервниот тим“ може да се свати и другчие...

Нема врска како и дае, да се надеваме на што побрзо враќање. :helou:

ПС: Наседе има секакви глупости, знам дека пред некое време имаше на Арсенал.ком како Венгер изјави дека не може уште да се увиди датумот на враќање, пошо повреда била таква.

Абе епа тоа ти е цитат од Венгер за арсенал.ком
Точната дата не се знае....но отприлика се знае кога.“He should be back after Christmas,” said Wenger.:pipi:

Konecno i mene so odgovor na ovie citati...ne znaev koj da odbream pa zatoa za site vi velam...Kako 1.Silvester zasluziva da igra vo prviot tima ama golema e konkurencijata...Toure ke otsustuva nekdae 2-3 nedeli ama sakam pak da igra so Gallas vo partnersvo...kako 2. Cesc ne se znae koga ke si odi, ama ako nekogash si odi sigurno toa ke bidi Barcelona...kako 3. Ramsey e zver no sepak ne zasluziva mesto sega za sega vo prviot tim...kako 4.So Song vo timot ke propagame...toa e moe mislenje....epa sea....West hem ima 2 porazi po red... Se nadevam kako tip, 2+ vtoro poluvreme....tolku od mene....epa sea...pozzzzzzzzzzzzzzzz:back::back::back:

Ej zaboraviv vaka izmegu nedeli koga ima pauzi...ke postiram delovi od biografijata na Wenger....ako sakate....pishete dali sakate....pozzzzzzzzzzzzzzzzz

[zEUs];1784364 напиша:

Dogovoreno...ama samo najinteresnite poshto samo tie mi se prevedeni, od angliski...oti na angliski e celata...samo od utre oti sega ne gi nosam na usb a sedam vo net kaffe...dogovoreno...

p.c. imam i od Pires ama taa od ko ke ja zavrsham ovaa...ke stanam kako kolumnist...ama taka ke bidi poimteresno, barem za vas...ke tepame vreme megu pauzi...pozzzzzz......:helou::helou::helou:

Konecno i mene so odgovor na ovie citati...ne znaev koj da odbream pa zatoa za site vi velam...Kako 1.Silvester zasluziva da igra vo prviot tima ama golema e konkurencijata...Toure ke otsustuva nekdae 2-3 nedeli ama sakam pak da igra so Gallas vo partnersvo...kako 2. Cesc ne se znae koga ke si odi, ama ako nekogash si odi sigurno toa ke bidi Barcelona...kako 3. Ramsey e zver no sepak ne zasluziva mesto sega za sega vo prviot tim...kako 4.So Song vo timot ke propagame...toa e moe mislenje....epa sea....West hem ima 2 porazi po red... Se nadevam kako tip, 2+ vtoro poluvreme....tolku od mene....epa sea...pozzzzzzzzzzzzzzzz:back::back::back:
Одличен пост. Све на место си е кажано! Браво.

Само ке те поправам, Туре се враќа со Вес Хем што туку прочитав на Арсенал.ком :smir:

Одличен пост. Све на место си е кажано! Браво.

Само ке те поправам, Туре се враќа со Вес Хем што туку прочитав на Арсенал.ком :smir:

Milo mi e shto ova mi go kazuva navivac i pred se covek koga ima tolku mnogu "mislenja" nad 1.100...ne mozeme site da se slozuvame sekogash...fala ti mnogu...i

p.c.Dali ti se slozuvash so toa da ja postiram biografijata na nekolku delovi....pozzzzzzzzzz....a za Toure ne znaev se dosega....fala

Eve vidov i Gallas i Toure ke ni se slobodni....taka da....povtorno super tim...konkurenten...iako e rano iako napravivme nekolku kiksevi, ne treba da ne otpishivaat...jas tipuvam deka Arsenal ke uspee vo LS poveke...Sega igrame so West Ham, Totenham, Stouk....pa so Man.Utd....mora da se pobedi...

Milo mi e shto ova mi go kazuva navivac i pred se covek koga ima tolku mnogu "mislenja" nad 1.100...ne mozeme site da se slozuvame sekogash...fala ti mnogu...i

p.c.Dali ti se slozuvash so toa da ja postiram biografijata na nekolku delovi....pozzzzzzzzzz....a za Toure ne znaev se dosega....fala
Зашто да не? Кога можеш постирајја. :smir:

Vazi vazi...dogovoreno...utre ko ke stanam prv del...pozzzzzz do site....

знаеме...прелистај неколку страници поназад,мислам има некој постирано,али ако, не е на одмет уште еднаш :wink:

No problem...iskreno ne gi procitav siet stranici oti imashe nekoi problemi so forumot ne se otvarashe i opshto kajagana...a i jas bev zafaten ovie dena taka da ne vidov...sorry...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom