Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Силвестер ич не ми се свиѓа ко играч, многу е некако трапав, ич не е добар со глава, спор, не знае топка да даде, само што знае да се загради и да ја избаци топката. Џуру, Сонг са измислени за него, тој има појќе од нив само искуство.

Djourou kje e bolje mislam i jas od Silvestre za sredinata vo odbranata zasto e po agilen i mnogu pokorpulenten a vidofme kako igra vo duel Silvestre
ali Silvestre da e na krilo e mnogu podobar nego Djourou pa na taa pozicija
a Eduardo mislam deka e eden mnogu dobar igrac i kje se najde mesto za nego a mislam deka Ade kje pauzira malku za Eduardo da igra koa kje se vrati:wink:

Вракањето на Едуардо ке биде еден од најсрекните денови како за него така за сите фанови на Арсенал,мегутоа секако дека наредните неколку месеци Дуду ке игра со една голема доза страв,претпазливост...па поради тоа не верувам дека ке го има потребното залагање оваа сезона,можеби на крајот од сезоната(април,мај) ке влезе во топ форма...што значи Аде и РвП не би требало да го загубат првотимското место...накратко ,ова е моето мислење,моја психологија на нештата што би се случувале понатаму,после ваква повреда

Вракањето на Едуардо ке биде еден од најсрекните денови како за него така за сите фанови на Арсенал,мегутоа секако дека наредните неколку месеци Дуду ке игра со една голема доза страв,претпазливост...па поради тоа не верувам дека ке го има потребното залагање оваа сезона,можеби на крајот од сезоната(април,мај) ке влезе во топ форма...што значи Аде и РвП не би требало да го загубат првотимското место...накратко ,ова е моето мислење,моја психологија на нештата што би се случувале понатаму,после ваква повреда
Токму така. Едуардо би требало да влезе во топ форма на крајот од оваа сезона а како сериозан претендент за позицијата напаѓач ќе биде на почетокот од следната сезона. Има голема техника и смиреност па верувам дека за него има иднина во Арсенал. Го докажа тоа пред да се повреди.

Што се однесува до Силвестер тој сеуште не е вклопен во играта на Арсенал (со оглед на тоа колку натпревари има изиграно) и секогаш кога ќе дојде топката кај него со сета сила ја исфрала на противничката половина каде понекогаш нема ниту еден фудбалер на Арсенал. Треба да подразмисли малку и со оглед на искуството кое го има во Премиер лигата да направи прецизен пас кон некого.
Неговата омилена позиција е лев бек а не централен дефанзивец, па има и тоа огромна улога во играта со глава. :smir:

Djourou kje e bolje mislam i jas od Silvestre za sredinata vo odbranata zasto e po agilen i mnogu pokorpulenten a vidofme kako igra vo duel Silvestre
ali Silvestre da e na krilo e mnogu podobar nego Djourou pa na taa pozicija
a Eduardo mislam deka e eden mnogu dobar igrac i kje se najde mesto za nego a mislam deka Ade kje pauzira malku za Eduardo da igra koa kje se vrati:wink:
Силвестер е одличен играч, грешките за голот ги направи Сонг. Тоест за вториот гол тој надскока и ја утна топката, по што Силвестер беше изненаден и неможеше да изреагира. И да.. Венгер мисли наспроти вас и има пофални зборови за првите мечеви за Силвестер. Игра 10 години во Премиер Лигата, во голен клуб. Искустовото му е на максимум, и сега доаѓа ли во предвид да го мерам со Џуру?

Се надевам дека ке настапи во првите 11 со Вес Хем. Сега има сјајна прилика дур неколку дефанзивни играчи се повредени.

И да... „Аде ке паузира малку за Едуардо“ нее ова ФИФА или ПЕС само тоа ке ти кажам..

Поздрав.

Силвестер е одличен играч, грешките за голот ги направи Сонг. Тоест за вториот гол тој надскока и ја утна топката, по што Силвестер беше изненаден и неможеше да изреагира. И да.. Венгер мисли наспроти вас и има пофални зборови за првите мечеви за Силвестер. Игра 10 години во Премиер Лигата, во голен клуб. Искустовото му е на максимум, и сега доаѓа ли во предвид да го мерам со Џуру?

Се надевам дека ке настапи во првите 11 со Вес Хем
. Сега има сјајна прилика дур неколку дефанзивни играчи се повредени.

И да... „Аде ке паузира малку за Едуардо“ нее ова ФИФА или ПЕС само тоа ке ти кажам..

Поздрав.
Сигурно настапува во првите единаесет со Вест Хем и ќе игра се додека не се врати Коло. За понатаму треба да се почека неговото издание па да се процени. :smir:

Имаше информација пред две недели дека ке се врати 5-то коло на Лига Шампиони. Значи од прилика толку му испаѓа и ова.:pipi:

da eduardo se vraka za tri nedeli no uste povazno e deka za nedela za natprevarot so West Ham se vrakaat i gallas i toure

konecno i za nas malku dobri vesti neli

http://www.arsenal.com/news/news-archive/gallas-and-toure-available-for-west-ham-trip

Epa i Gallas i Toure se vrakjaat sea :)
a Sagna za Totenham:)
top top
i samo 3 nedeli pa kje docekame i toa ;)
:helou:

da eduardo se vraka za tri nedeli no uste povazno e deka za nedela za natprevarot so West Ham se vrakaat i gallas i toure

konecno i za nas malku dobri vesti neli

http://www.arsenal.com/news/news-archive/gallas-and-toure-available-for-west-ham-trip
Охооо одлично, јас читав дека Туре се враќал во Ноември.. али супер чим е вака.

А Едуардо ке му се придружи на Бишоф од Резевниот тим, што е нормално неможе све така нагло. :helou:

ЕДИТ: Волкот: Европа ке ни се плаши

ooooooooooooooo закон работа ејјјјјјјјјј цел тим комплетен за кратко време....кај ни е крајот после :vozbud:

^Некаде пред Нова Година,ама сигурно после 1/2 недели ке игра во резервниот тим и ке ја грее клупата.

^Некаде пред Нова Година,ама сигурно после 1/2 недели ке игра во резервниот тим и ке ја грее клупата.
Од лондон незнаат тоест неможат да увидат кога ке биде повратокот, сега ти ми викаш сигурно..:nesvest:

Со Росицки сум роднина од на татко ми,дедо му од мајка му,чичко му бил полубрат на некоја роднина на Томче.Затоа знам:nesum:
Убаво види што имам напишено.НЕКАДЕ пред Н.Г. би требало да се врати,а кога ке се опорави СИГУРНО 1/2 НЕДЕЛИ КЕ ИГРА СО РЕЗЕРВНИОТ ТИМ.
Ах,сине сине..:pipi:
ПС:He should be back after Christmas.Нели не пишува кога ке се врати?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom