Оф топик:Па само преку форуми можеш да се дигаш. „Ке дојдам ке дојдам“ еве година ипол те нема од коа рече.Specijalno za mrsulko kao tebe da doagjam!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оф топик:Па само преку форуми можеш да се дигаш. „Ке дојдам ке дојдам“ еве година ипол те нема од коа рече.Specijalno za mrsulko kao tebe da doagjam!![]()
Abe kopilj ti se digas po forumi ne ja.Оф топик:Па само преку форуми можеш да се дигаш. „Ке дојдам ке дојдам“ еве година ипол те нема од коа рече.
Koga se igrase ova ti i Zoran imavte po 7-8 god.![]()
Pa sakav da im kazam deka ne ja gledale utakmicata tupsone.Чичко а ти колку си имал 20 год....![]()
Pa sakav da im kazam deka ne ja gledale utakmicata tupsone.
Чекај малце....Рој Кин зборува за играчите од страна,не од Англија.Па може и тој да ги убеди да одат кај него бе.Зашто да не,ако им нуди добри услови....ама не,не ја бива околината.На пр. ај иди ти у белимбегово и најди таленти.
Kako ke ides u Sunderlan koga te bara Arsenal...Чекај малце....Рој Кин зборува за играчите од страна,не од Англија.Па може и тој да ги убеди да одат кај него бе.Зашто да не,ако им нуди добри услови....ама не,не ја бива околината.![]()
Па да де он сака од Сандерленд да најде играчи за него али неможе дека нема таленти а и тие заминуваат во големи клубови затоа е мн тешко да се најдат...и затоа даов пример ја.Чекај малце....Рој Кин зборува за играчите од страна,не од Англија.Па може и тој да ги убеди да одат кај него бе.Зашто да не,ако им нуди добри услови....ама не,не ја бива околината.![]()
Pa sto da mu pravam jas sea sto on e menager na sanderlend a sto ne e na arsenal...i sto site mladi sakaat da odat vo arsenal a ne kaj nego....Kako ke ides u Sunderlan koga te bara Arsenal...![]()
Какви се глупости има во веснициве.Во Шпиц пишуваше за можно заминување на Фабрегас во Милан образложено со аргументи.Многу апсурдни работи.Шпиц наведуваат дека една од причините за заминувањето на Фабрегас е тоа дека Арсенал имал многу послаб тим од другиве три:pos2:
Па ако нема,нека си бара...како што прави Арсенал.Па да де он сака од Сандерленд да најде играчи за него али неможе дека нема таленти а и тие заминуваат во големи клубови затоа е мн тешко да се најдат...и затоа даов пример ја.
Венгер има кажено дека не би сакал да води репрезентација...така да,тешко.Eve ushte edna nasha legenda so "interesna"izjava...Mozebi i ke se ostvari....nekoj den...
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=904481