Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Dobro jas sea ubavo zamoliv ako nekoj si ima svoi klubovi i red drugi raboti so saka da gi spodeli a ne se za na nasiov forum dajte luge imajte razbiranje da ne pocneme so tepacki.I dajte da ostaime vremeto da pokaze. A so treba sea da zememe nie tuka organizirano da ve rugame vas kako igrate sezonava so vasiot "trener". Aj vaka

'Nie ke go napraime Cesc zver i koa ke pocne da paga od forma ke vi go dademe i ke bide isto ko henry ke se pokaete sto ste go zemale (poso vasite stratezi uste neznaat koj igrac na koja pozicija igra)"

Pozz

а шо заслужува ондак тој ?
ако има некој шо би извадил повеќе и подобро од младите нека пише некој !!!
АРСЕНАЛ :wink:

Не мислам да провоцирам него не е ли вистина тоа шо го вика Кин?
Не.
Како прво,види на колку години доаѓаат момците во Арсенал....види и колку англичани има.Океј?
Или ке ми речеш...до гените е,он си бил талент каде и да игра ке стане добар играч па и ѕвезда?
И да го цитирам:
Ние имаме тешки битки тука за ангажирање на млади фудбалери, бидејќи сме ограничени поради нашата локација"
Вие можете да ангажирате деца од вашата околина, а наголем дел од нашата околина е водата. Да не има некоја добра риба таму?
До локацијата било...:nesvest:
Едит:@бсплејр
Па точно е само што има и странци во младинската школа.

Абе како сака нека е бре! Што к*р има тој да коментира? Менаџер е на тим, нека си прави што сака таму.

Не го сваќам, што сака да постигне! Можеби наумил случајно да го смени мислењето на Венгер? Обична кретенчина! се гледа дека бил лепешка..

Не.
Како прво,види на колку години доаѓаат момците во Арсенал....види и колку англичани има.Океј?
Или ке ми речеш...до гените е,он си бил талент каде и да игра ке стане добар играч па и ѕвезда?
И да го цитирам:
Ние имаме тешки битки тука за ангажирање на млади фудбалери, бидејќи сме ограничени поради нашата локација"
Вие можете да ангажирате деца од вашата околина, а наголем дел од нашата околина е водата. Да не има некоја добра риба таму?
До локацијата било...:nesvest:
На пр. ај иди ти у белимбегово и најди таленти.

Ај најди ти купувам авион одма...иначе нервозен си на Рој Кин ради ова или ???
Чоекот е кретен! Само тоа имам да кажам. Со Виера колку пати само изведуваше. + сега еве го јаде гомна.

Чоекот е кретен! Само тоа имам да кажам. Со Виера колку пати само изведуваше. + сега еве го јаде гомна.
Секој си има свое мислење а неговото е мислење е тоа...Можда не е вистина...можда е вистина:helou:
ЕДИТ:
Koga se igrase ova ti i Zoran imavte po 7-8 god.:vozbud:
а ти колку?:S

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom