Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Штета 1-1 тоа е :toe: а мислев дека ќе тепаат добро е што не ги изиграв

што натпревар гледавте вие ?

поништен гол , касапење врз волкот ?

среќни - ќе ве видам вас :vozbud:

Крај 1-1 :kesa:
анализа - почна натпреварот со добра шанса на Сисе и тоа од контри, цел натправар сандерленд играја со 10душе назат и чекаја шансе од контре преку Сисе и Рид и така една контра резултираше со гол во 85мин, а пак Арсенал ја играја својата игра со прецизни кратки проигрувања ама некако не им идеше таа тактика преку густата одбрана на сандерленд и затоа пробуаја преку крила ама кој ќе ја фатеше волкот топката или ван перси одма до нив по двајца играчи а и по потреба доаѓаше и трет а пак Аде во секој миг имаше чувар, и така од прекин во 93мин Арсенал постигнаја гол за изедначување од корнер во кој РВП нафрли Гордон исплива и Фабрегас даде гол со глава.

Дечкото е дупка, и не треба да игра..:tapp:

што натпревар гледавте вие ?

поништен гол , касапење врз волкот ?

среќни - ќе ве видам вас :vozbud:

[zEUs];1738292 напиша:
Крај 1-1 :kesa:
анализа - почна натпреварот со добра шанса на Сисе и тоа од контри, цел натправар сандерленд играја со 10душе назат и чекаја шансе од контре преку Сисе и Рид и така една контра резултираше со гол во 85мин, а пак Арсенал ја играја својата игра со прецизни кратки проигрувања ама некако не им идеше таа тактика преку густата одбрана на сандерленд и затоа пробуаја преку крила ама кој ќе ја фатеше волкот топката или ван перси одма до нив по двајца играчи а и по потреба доаѓаше и трет а пак Аде во секој миг имаше чувар, и така од прекин во 93мин Арсенал постигнаја гол за изедначување од корнер во кој РВП нафрли Гордон исплива и Фабрегас даде гол со глава.
NE filozofirajte ,Sonne daj majkumu ti si poiskusen. Stfarno ponistija regularen kol i ne bea nezni sprema Walcott ama 3 utakmici po red so vakvi niskorangirani timovi da gubis bodovi i da nemozes da kreiras 5 sansi e OGROMNA TRAGEDIJA!!!

Evidentno e deka nemame dovolno kvalitet za titula a prasanje e i dali ke uspeeme za 4to mesto godinava.

Wenger menuvaj duri e vreme!

Се спаси Арсенал во финишот ... :wink:

ако ме прашуваш мене подобро да изгубеа , судија , сонг ( 12-ти играч на сандерленд , ебу на клупа ) бентнер - 15 минути да одигра , вела кога примивме гол :tapp: - арно што овие заминаа на прослава пред да свирне судијата :pos2:( па го лапнаа )

NE filozofirajte ,Sonne daj majkumu ti si poiskusen. Stfarno ponistija regularen kol i ne bea nezni sprema Walcott ama 3 utakmici po red so vakvi niskorangirani timovi da gubis bodovi i da nemozes da kreiras 5 sansi e OGROMNA TRAGEDIJA!!!

Evidentno e deka nemame dovolno kvalitet za titula a prasanje e i dali ke uspeeme za 4to mesto godinava.

на мечов пушатија дебитант во премиер лига , кој поучен од предходните искуства ( подолните лиги ( читај ) подолните лиги суди за домаќинот - син е во право топката не излезе со цел обем , тио не беше ниту еднаш заштитен ( ко некои фудбачери од други тимови , кико роналди или торес ) првиот фаул над него и се здрви детето ( професорот требаше да го седне на клупа уште по полувреме )

се губат бодови се губат подобро сега да се открие победничката формула :kesa:

Абе како немамо квалитет за титулата ова немаше да го кажеш во минатите натревари кога тепавме во 2-3 разлика :nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom