Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
колку што знам Арсенал настапува со состав кој просекот на годините според играчите е 19 години... убава младина има Арсенал само напред...

Бидна нешто од напреварот на интернет ќе ги проследиме бар последните 20 мин или ништо од тоа

на лајф скор :)

браво за младичите еееееееееееееееееееееее - така се игра против лут ривал , со дечињана засега петица - после сите во слаткарница :)

ништо нема среќа за на интернет за оваа утакмица али шо ќе ни е 5-0 и уште очекујте ( од нашите офц )

ke ima repriza posle utakmicava na justin.tv taka da moze da si gledate togas...

slusam na radio merida deli pasovi dobri za vela i za bendtner imase 2 golemi sansi za 6-0 ali nisto..

ќе глеаме ќе има хајлајтс да видиме голоите мн јаки биле а сеа знам бендтнер има шанси тука за 6-0 хх
ke ima repriza posle utakmicava na justin.tv taka da moze da si gledate togas...

slusam na radio merida deli pasovi dobri za vela i za bendtner imase 2 golemi sansi za 6-0 ali nisto..

Да, па затоа прашувам, пошто го глеав на Амстердам Купот, а оваа сеозна го немав видено во ПЛ ...

eve zoki me popravi ,zaboraviv deka vleze vtoro poluvreme(sub RvP) na mecot protiv newcastle...greski sme luge pravime hehe..pozz:smir:

Bendtner izleze Simpson vleze.

Neznam u kolku saat ke bide reprizata ali ja sedim do 5 taka da nemam problem ako bide pokasno :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom