Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас мислам дека Венгер го купи Силвестре за да ги открие некои од тајните на Фергусон,мислам на тактичките замисли.Би можело да помогне во дуелите со Манчестер.Нешто слично направија Барса кога го купија Гудјонсен и потоа го искоритија за дуелот со Челзи.

:aplauz: :zver: си - :bravo: - убаво го кажа :pos2:

или - дека е 750 000 фунти - можеби -

не бре нека се најдува - искусен е - знае за големи натпревари !

позЗ

traore go dadovne na pozajmica vo portsmut i toa e toa sto mu treba vo momentov za da nabie poveke iskustvo inace e odlicen igrac , a na pozajmica otidoa uste naser barazite vo Derby za prviot del od sezonata i Havard Nordtveit otide vo salamanka za cela sezona,
drugo sto e interesno e deka sostavot za so fulam ke e istiot kako so WBA ke igra i nasri i plus tuka ke dobie sansa song a mozno e da zaigra i silvestre,fabregas najverojatno ke igra vo sreda protiv tvente a spored izjavite na wenger "moze da se ocekuvaat dobri vesti za tom4e rosicky vo slednive dve nedeli" sto mnogu me raduva

Добро ќе биде да се врати Фабрегас а Насри имаше мала повреда и супер што се опоравил и ќе игра против фулам , мн сакам да го гледам како игра Ѕвер е !!!

traore go dadovne na pozajmica vo portsmut i toa e toa sto mu treba vo momentov za da nabie poveke iskustvo inace e odlicen igrac , a na pozajmica otidoa uste naser barazite vo Derby za prviot del od sezonata i Havard Nordtveit otide vo salamanka za cela sezona,
drugo sto e interesno e deka sostavot za so fulam ke e istiot kako so WBA ke igra i nasri i plus tuka ke dobie sansa song a mozno e da zaigra i silvestre,fabregas najverojatno ke igra vo sreda protiv tvente a spored izjavite na wenger "moze da se ocekuvaat dobri vesti za tom4e rosicky vo slednive dve nedeli" sto mnogu me raduva

арманд во портсмут - ќе се подпече таму - тони ке го мава со шамари ако игра лошо :pos2::pos2:
барзате некни имал две асистенции
нордвеијт - знам дека ке биде нешто ко адамс - корпулентен , силен + скандинавец - верен до гроб !

највеќе ме радува ова со том4е - леле со душа чекам пак да заигра !

позЗ

Фабрегас нема да настапи во дуелот со Фулам !!!
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=0488a8ab-84a2-4769-94c1-98fffc630f97&ln=3&typeBack=%D0%90%D0%BD%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D1%98%D0%B0

Венгер најавува ново засилување !!!
http://www.24fudbal.com.mk/Default....-43aa-9e3a-9ce560fca443&ln=3&typeBack=Англија
Одсекогаш сум го поштуел овја играч и ќе биде мн добро да го донесемо на Емирати , одличен организатор на игра , знае да изигра добро и во денфанзива а и во напад и не неприкосновен изведувач на пенали !!!

[zEUs];1586672 напиша:
Фабрегас нема да настапи во дуелот со Фулам !!!
http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4769-94c1-98fffc630f97&ln=3&typeBack=Англија

Венгер најавува ново засилување !!!
http://www.24fudbal.com.mk/Default....-43aa-9e3a-9ce560fca443&ln=3&typeBack=Англија
Одсекогаш сум го поштуел овја играч и ќе биде мн добро да го донесемо на Емирати , одличен организатор на игра , знае да изигра добро и во денфанзива а и во напад и не неприкосновен изведувач на пенали !!!
Не верувам дека ќе дојде Бери ни некој друг фудбалер со оглед дека Венгер не сака да даде повеќе од 10 милиони фунти.Ќе купи некој 15 годишен за неколку милиони и тоа ќе биде големото засилување.

Не верувам дека ќе дојде Бери ни некој друг фудбалер со оглед дека Венгер не сака да даде повеќе од 10 милиони фунти.Ќе купи некој 15 годишен за неколку милиони и тоа ќе биде големото засилување.

:nenene::nenene::nenene:
грешка си бате стаки

или ке дојде Гокан Инлер од Удинезе или Алонсо од ливерпул

сепак моја желба е да дојде Инлер кога веке спортинг бара големи пари за Мигел Велосо

токму така зевсу - гарет и мене ми е доста омилен - ги игра сите позиции , гокан го гледав на европското и ме бендиса - а алонсо камо да го пуштат ( најдобро би се вклопил )

за со фулам -

.....................алмуниа

бак...............џуру...........вили...............гаел

тео...............невеш...............туре..........насри

....................РвП...................аде...............

очекувам некаде после 60 минута деби на - силвестер

позЗ

токму така зевсу - гарет и мене ми е доста омилен - ги игра сите позиции , гокан го гледав на европското и ме бендиса - а алонсо камо да го пуштат ( најдобро би се вклопил )

за со фулам -

.....................алмуниа

бак...............џуру...........вили...............гаел

тео...............невеш...............туре..........насри

....................РвП...................аде...............

очекувам некаде после 60 минута деби на - силвестер

позЗ

абе соне зашо ваму туре во средина

абе соне зашо ваму туре во средина

ко разбивач коло или ебу - џуру изигра маестрално со ВБА ( не абв :pos2: ) вили таму кај што си е - а коло мора во прв тим - така да сигурно ќе се снајде ( кога го зедовме требаше да биде напаѓач - ама се изјалови работата и стана одбранбен :pos2: ) сега во нова улога на кршач , ќе му стои :vozbud:

позЗ

да само не ми јасно зошто џуру игра на местото на туре а туре на местото на ебуе
сакам да кажам не ми е јасно зошо ебуе не е прва

POSLE 7 DENA EVE SUM PAK
ABE FABREGAS MOZDA NE IGRA SEA ZA SO FULAM TUKU KJE PRODUZI OD SO TWENTE ALI KJE IAME JAK ME4 I KJE TEPAME ZASO IAME MN JAKI IGRACI A ZA SILVESTRE TO4NO DEKA E ZASO SAKA DA GO DOZNAE TOA SO GO IGRA MAN4ESTER I DA GO PRIDOBIE FERGI :) :vozbud:

ова е прв пат во историјата на арсенал тие да играат во полуфиналето на лигата на шампиони, оти досега најголемиот дострел на арсенал му беше четвртфиналето во лигата на шампионите.
А милан во лига на шампионите од кој изгубија. Мислам од Арсенал, а и сега кога играа милан - челзи беше 5-0 за челзи така да милан оваа година ништо нема да направат :baeh: поздрав

Гледај кога е напишан постот. Пред 2 години, а ти го цитираш:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom