Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај честито победа,убаво изигравте само ме изненади пријатно Денилсон,многу убаво изигра детето секоја чест.Ама,признајте се намачивте со ВБА многу зафркнати се.Позз
Sekoja godina se nadevame,ama od antitalent nemozes da se nadevas na nesto podobro.Победа....
1-0 стрелец Насри 4 минута.
Играта одлична....само едно.... Аде WTF?Колку ли само ме разочара.Се надевам ке биде подобар во следните кола.
Fala prijatele. Da vi se vratiАј честитки.
:nesvest: Aman nemoj vakvi kiksovi pak..Ај честито победа,убаво изигравте само ме изненади пријатно Денилсон,многу убаво изигра детето секоја чест.Ама,признајте се намачивте со ВБА многу зафркнати се.Позз
Rano e da se kaze prijatele ama inace i ja mislam kao tebeАјде нека ви е честито првата победа,но....Некако не ми штима тимот,не го свајќајте како провокација нооо...Хлеб,Фламини фалат многу.![]()
Нека ни е честито..Ајде нека ви е честито првата победа,но....Некако не ми штима тимот,не го свајќајте како провокација нооо...Хлеб,Фламини фалат многу.![]()
Давор,ако го гледаше натпреварот...како можеш да кажеш дека сме се изнамачиле,кога ВБА имаа само 1 шанса?
Поштени не од вакви коментари друг пат...
Денилсон претходните години се мачеше со повреди....се надевам дека ке продожи така да игра.
И да,НАСРИ ЗАКОН,ја нема фобијата на Хлеб(да шутира).![]()
Adebayor ne zasluzuva cestitki za driblerskite sposobnosti sto ni gi pokaza?cestitki i blagodarnosti
spored mene
nasri
gael
neves
almunia
ovie zasluzuvaat cestitki - drugite kopuci - stap po gazovite !
zadovolen sum - izigraa dobro , mozese uste podobroama toa e toa
pozZ
Сакаше нешто во стил на Анри....само 1 му успеа кога центрираше....Adebayor ne zasluzuva cestitki za driblerskite sposobnosti sto ni gi pokaza?