Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Победа....
1-0 стрелец Насри 4 минута.
Играта одлична....само едно.... Аде WTF?Колку ли само ме разочара.Се надевам ке биде подобар во следните кола.

Ај честито победа,убаво изигравте само ме изненади пријатно Денилсон,многу убаво изигра детето секоја чест.Ама,признајте се намачивте со ВБА многу зафркнати се.Позз

Давор,ако го гледаше натпреварот...како можеш да кажеш дека сме се изнамачиле,кога ВБА имаа само 1 шанса?
Поштени не од вакви коментари друг пат...
Денилсон претходните години се мачеше со повреди....се надевам дека ке продожи така да игра.
И да,НАСРИ ЗАКОН,ја нема фобијата на Хлеб(да шутира).:pipi:

Ајде нека ви е честито првата победа,но....Некако не ми штима тимот,не го свајќајте како провокација нооо...Хлеб,Фламини фалат многу.:toe:

Ај честито победа,убаво изигравте само ме изненади пријатно Денилсон,многу убаво изигра детето секоја чест.Ама,признајте се намачивте со ВБА многу зафркнати се.Позз

a so sto tolku ne namacija so edniot udar na gol vo cela utakmica?Pa ova bese rutinska pobeda.Ako ja gledase utakmicata mozese da vidis deka Arsenal celo vreme ja kontrolirase igrata i rezultatot i nemase potreba da zapina da dade gol zosto i nemase potreba.
no kako i da e prva utakmica prva pobeda da ni se mnozat.
odlicno izdanie na timot,posebno na Nasri koj pokaza deka e odlicna zamena za hleb

Победа....
1-0 стрелец Насри 4 минута.
Играта одлична....само едно.... Аде WTF?Колку ли само ме разочара.Се надевам ке биде подобар во следните кола.
Sekoja godina se nadevame,ama od antitalent nemozes da se nadevas na nesto podobro.

Ај честитки.
Fala prijatele. Da vi se vrati :D

:nesvest: Aman nemoj vakvi kiksovi pak..

ooo Самир ... или мегу навивачите попознат како ..Самирчо наш голем Маш..ептен беше добар до душа сите ме бендисаа како играат се гледа дека искуството им е добра страна а за адето денеска очигледно немаше срека ама добро одиграа ... едноставно сите на ниво на задачата

Ајде нека ви е честито првата победа,но....Некако не ми штима тимот,не го свајќајте како провокација нооо...Хлеб,Фламини фалат многу.:toe:
Нека ни е честито..
И ако не ти штима ме боли таквото.И уште си мал,да знаеш дали фали,дали не.Ај мрш во фан клуб Струмица.

cestitki i blagodarnosti :)

spored mene
nasri
gael
neves
almunia

ovie zasluzuvaat cestitki - drugite kopuci - stap po gazovite !

zadovolen sum - izigraa dobro , mozese uste podobro :) ama toa e toa

pozZ

Давор,ако го гледаше натпреварот...како можеш да кажеш дека сме се изнамачиле,кога ВБА имаа само 1 шанса?
Поштени не од вакви коментари друг пат...
Денилсон претходните години се мачеше со повреди....се надевам дека ке продожи така да игра.
И да,НАСРИ ЗАКОН,ја нема фобијата на Хлеб(да шутира).:pipi:

Ве изнамачија во поглед на резултатот сакав да кажам,а за играта нема збор!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom