Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со срека на Хлеб во Барселона ....
А, Ако дојде Ето во Арсенал мислам дека ке има феноменална сезона .
-Зошто!?
Бидејки средниот ред на Арсенал е многу добар со креативни играчи како : Фабрегас кој еден од омилените и тој знае да дава добри пасови да центрира и све друга и има други играчи што знаат и умеат да дават добри и брзи топки кон Ето , а мислам дека Ето во таков состав би играл најдобро ...

Не го сметај Ето во Арсенал... ќе игра во Узбекистан наредните шест месеца... 90% е сигурно тоа.

Не го сметај Ето во Арсенал... ќе игра во Узбекистан наредните шест месеца... 90% е сигурно тоа.

хух пак не е 100% затоа не биди многу сигурен и ке се види каде ке игра и јас немам некако чуство да игра за Арсенал ...но ке се виде тој си знае ...

па тој сабајле со авион бил во узбекистан и викаат дека највероватно потписал 6 месечен или годишен договор
мене ми одговара ако сварно остане таму една год наредната мозе у вардар а дојде ако има вардар амбиции за ЛШ

Да, ама ако Вардар може да му даде 10 милиона :)

Taka e be brat alal da ti e
i jas toa go vikam ali nekoj ne svaka
dojde u arsenal bese nikoj i nisto izigra dobro edna sezona i
deckoto saka poveke pari ili mestoto ne mu e tuka
za takvi pederi koj begaat ni jas nemam respekt i daj boze nikogas da ne uspeat vo kariera

neuk - :helou:
ko prvo - ghleb bese kapiten na studgart pred da dojde vo Arsenal , dade mn za timot - vela , nasry - se igraci koi ke go "nadminat" treba da sede na klupa ili da se bori za "mesto" ... ako si za arsenal ili gi sledis oddamna ke zanaes za sto ti kazuvam : sir wright , henry , fredie , pires , vieira , overmars , petit , cole , reyes .... ili "poduci se " pa navrati :)

Za Eto mislam deka nemozete da si ja dozvolite taa plata koj sto toj ja bara kako sto se sekavam na Totenhem a i na Milan i pobara 10m evra godisno :) a toa go pravi zatoa sto nema namera da si odi od Barca bidejki i samiot znae deka nikade nema da mu dadt 10 m evra godisno :)

koi ste "vie" prvo kazi mi ????????????????????????????????

potoa za "nie" ...

pozZ

Значи Ето ке биде 6 месеци таму и ке заработи 40 милиони евра ... тоа е крајната бест .... Поздрав :salut:

Со срека нека му е .... ајде можеби во проклетите грци повеке му тргне и да биде меѓу првите единаесет ...

Значи Ето ке биде 6 месеци таму и ке заработи 40 милиони евра ... тоа е крајната бест .... Поздрав :salut:

а што он мислеше дека ние ќе му дадеме 40 мил евра за 6 месеци

ето е Л У Д

позз

овие играчи се иднината на Арсенал

последниов е голманот Манон што летово го земаа од младинците

позз

brat najgolem respect za igracive tocno walcott traore fabregas denilson nasri i ramsey ali samo senderos ne on mn greski prai i ne e ni blisko do ovie legendi od koi nasri i fabregas treba da se megju najdobrite 3ca na fifa:vozbud::vozbud:

па да али онака го стаив да се види еден бек
а што тоа со фифа

Berry ke potpishe deneska .. citav edno blogche i mislam deka Berry ke potpishe so Arsenal ke ponudi na villa 12 milioni funti i plus J.Hoyte i sigurno O’Neill ke prifati poso i parite ne se mali i plus igracot koj sto odamna go saka Villa i plus desen beck e a takvite ne se tolku lesni da gi najdes na pazarot taka da nie dobivame iskusen igrac i iden kapiten na anglija a villa dobiva talent i plus kesh so me naveduva samo na edno deka mozno e deneska da potpishe Berry... A i dodvoruvacite na Adebayor isceznaa so brzinata na svetlinata ... Milan ne kupuva poveke taka rece "Gayliani" i Barce(fucking)Lona ponudila 24 milioni funti za uslugite na Mitko Berbo pa i ja im velam zemejte si go Bugarinot .... ke mu oprostime li decki na ADE-TO

neuk - :helou:
ko prvo - ghleb bese kapiten na studgart pred da dojde vo Arsenal , dade mn za timot - vela , nasry - se igraci koi ke go "nadminat" treba da sede na klupa ili da se bori za "mesto" ... ako si za arsenal ili gi sledis oddamna ke zanaes za sto ti kazuvam : , henry , fredie , pires , vieira , overmars , petit , cole , reyes .... ili "poduci se " pa navrati :)

sonne brat dosta me ucis i mi objasnuvas za igraci i za arsenal zosto znam dosta za niv navivam 11 godini za niv i dobro se sekavam na ovie sto mi gi nabroja a za hleb ne bese deka ne bil dobar igrac nikoj ne go rece toa tuku rabotata bese vo toa sto on sakase da si ide pa neznaese kako da im kaze pa aj london mu bil los ne mu se svigalo
toa e toa
a za ovie sto mi gi nabroja kazi mi eden sto bese zvezda pred da dojde vo arsenal....
nikoj
site bea prosecni igraci
pozz :helou::helou::helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom