А што во 80 треба да свири крај??Абе да ви кажам целата работа ако изгубите ќе ја заврши Роналдо.Богами може се да се случи затоа што и двете екипи мора да се признае пола поени ги освоија во 90 минута.Многу среќа и на двете екипи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што во 80 треба да свири крај??Абе да ви кажам целата работа ако изгубите ќе ја заврши Роналдо.Богами може се да се случи затоа што и двете екипи мора да се признае пола поени ги освоија во 90 минута.Многу среќа и на двете екипи.
Дечки реално кажано не сум фан на Арсенал ама многу ми е криво што ја изгуби титулата оти 100 пати повеќе покажаа и игра и се за разлика од челзи и од Манчестер!
Ама таков е футбалот!штета!
добро сеа немој да претеруваш и ти јесте да арсенал игра супер сезонава али глеј ги манчестер совршена сезона имаат роналдо 35 гола
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Дечки реално кажано не сум фан на Арсенал ама многу ми е криво што ја изгуби титулата оти 100 пати повеќе покажаа и игра и се за разлика од челзи и од Манчестер!
Ама таков е футбалот!штета!
добро сеа немој да претеруваш и ти јесте да арсенал игра супер сезонава али глеј ги манчестер совршена сезона имаат роналдо 35 гола
bs player daj malku optimizam
pa zosto da izgubime
se nesto mi veli denes deka RVP ke postigne gol protiv mancester i super ke e da gi tepame so 0:1 najmnogu boli no ke vidime :tv:
Prv pat godinava sum siguren deka ke izgubime.