Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе да ви кажам целата работа ако изгубите ќе ја заврши Роналдо.Богами може се да се случи затоа што и двете екипи мора да се признае пола поени ги освоија во 90 минута.Многу среќа и на двете екипи.
А што во 80 треба да свири крај??

Дечки реално кажано не сум фан на Арсенал ама многу ми е криво што ја изгуби титулата оти 100 пати повеќе покажаа и игра и се за разлика од челзи и од Манчестер!
Ама таков е футбалот!штета!

добро сеа немој да претеруваш и ти јесте да арсенал игра супер сезонава али глеј ги манчестер совршена сезона имаат роналдо 35 гола

Дечки реално кажано не сум фан на Арсенал ама многу ми е криво што ја изгуби титулата оти 100 пати повеќе покажаа и игра и се за разлика од челзи и од Манчестер!
Ама таков е футбалот!штета!

добро сеа немој да претеруваш и ти јесте да арсенал игра супер сезонава али глеј ги манчестер совршена сезона имаат роналдо 35 гола
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

"али глеј ги манчестер совршена сезона имаат роналдо 35"
mancester ili ronaldo koj ima sovrsena sezona :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

bs player daj malku optimizam

pa zosto da izgubime

se nesto mi veli denes deka RVP ke postigne gol protiv mancester i super ke e da gi tepame so 0:1 najmnogu boli no ke vidime :tv:

bs player daj malku optimizam

pa zosto da izgubime

se nesto mi veli denes deka RVP ke postigne gol protiv mancester i super ke e da gi tepame so 0:1 najmnogu boli no ke vidime :tv:

Ne se raboti za pesimizam i optimizam, se raboti za realnost, a realnosta e takva sto imame 6 povredeni igraci i timot e umoren i demotiviran pa ti sega vidi kolkavi se sansite da ne izgubime...

da se razbereme :pos2: ednostavno go imame adebayor i mancester e mnogu srekjen poradi toa:pos2: KAKVA TAPA!!!

Ајде бе дајте им гооооо!!! Кои шанси ги имаше Арсенал... :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom