Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
Мислам дека нема да има изненадување :wink:
абе вие знаете ли шо направите? од ништо нешто правете бе алооооооо, фантом бате, глеам ти не си како чомбе&ко., објективно гледаш на работите, ама не знам сеа шо е проблемо, зашо мора на карање да ја ударате... ај оладите малку алооооооо бсплејер, добро е...не мора бе да се плукаме и тепаме кога никој не не провоцира...ужживајте малку...ако дојде некој да провоцира тогај ќе збореме сите, не само ти или 2-3 од овај форум, ај молам ве, малку по ладно
abe Tarzan pa ja li da mu molcam koga doaga na fan klub na mojot klub i mi soli pamet kako nie sme bile prosti i jas sum bil moron koga toj ne znae sto pisuva jas mnogu ubavo go razbrav uste so prviot post i samo go popraviv deka koga pisuva deka fabregas e nepoznat treba da napise deka bil nepoznat koga dosol od barselona znaci da se doiskaze do krajајде забравите кој прв почнал, да се смиреме сите мислам најарно ќе биде, оти веќе сите претераме со оф топик постови, кој шо кажал и кој шо мислил...остајте да навиваме на раат, а не да се караме :smir:
nemoj da se pradavas do posledniot svirez na sudijatautre e MECOT NA SEZONATA, ako tepame seuste imame sansi ako izgubime(sto e dosta sigurno) togas moze da se pocne so moabeti za naredna sezona, transferi itn...
ne go procitav do kraj no od ona sto go procitav se glada deka ni fali bas ona sto go zboruvav i jas porano a toa e levo krilo ili posle povredata na tom4e tuka pokri dudu i toa pokri odlicno no koga se povrtedi i toj ....dojdoa losite rezultati nema koj da mu gi izrabotuva akciite na ade za toj da postignuva golovi i toa e toa. a i tie dvaja bea i edinstvenite sto sutiraa od malce podaleku i walkot ako ne se lazam
se nadevam deka uter wenger ke go stavi uste od prvata minuta zosto polse povredata na flamini toj ni e najbrziot vo timot
можда си у право, Ignorance is tolerance! ама сепак мислам дека беше грешка толкувано па затоа такви реакции имаше после, ај да не должам многу, додека е се мирно, и ние ќе сме мирни, значи одеме напред, одеме на победа! сега е битнио момент кога треба да запнеме и да покажеме дека сме тим и дека можеме секого да победеме!abe Tarzan pa ja li da mu molcam koga doaga na fan klub na mojot klub i mi soli pamet kako nie sme bile prosti i jas sum bil moron koga toj ne znae sto pisuva jas mnogu ubavo go razbrav uste so prviot post i samo go popraviv deka koga pisuva deka fabregas e nepoznat treba da napise deka bil nepoznat koga dosol od barselona znaci da se doiskaze do kraj
aj dosta za ova da stavime kraj
a za utre se nadevam deka ke pobedime no sepak toa e derbi i se e vozmozno