Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е зашто нема играно многу натпревари.Арсенал има многу фудбалери од средината,тие се постари и поискусни и на нив им дава предност.Инаку неговата навистина наликува на играта на Фабрегас

ima ama vo drugi konkurencii i natprevaruvanja ne e prv tim ... se razbira pokraj FLAMini i cesc ke si igra vo kupovi i ke bide "dostojna" zamena /
da so tehnicnosta mene mi e mn slicen na cesc , vidi pogore klipcinjata ( ako ne gi vide do sega :) )

goon.gif
afc.gif
arsflag.gif
thumbsup.gif

pozZ

ja gledam utakmicava i ne mi izgleda deka ke pobedime :S

abe nema arsenal ee najdobar ii ne zapirliv ii site drugi mozat vodaa da imm nosat na arsenal aa na fabregas da mu cistat kopackite

Уште 10 минути, ајде бе дајте еден гол ве имам на ливче.

so vakva utepana igra i utepani individualci samo wigan moze da ni dade nas gol..

IDIOTI DA NE SE ZNAE DA SE DADE GOL A SAKA TITULA DA OSVOI EBATE DRVATA DZABE E MILAN STO GO TEPAVME SRAMOTA

0-0 Не очекував таков резултат. Но што е, тука е. Не е ништо загубено. Слаб натпревар особено на оние најдобрите од натпреварот со Милан, средината не функционираше баш најдобро а и реализацијата беше лоша и покрај добрите шанси. Сепак има уште 9 тешки кола до крајот, па да се надеваме дека нема да се повтори играта од денешниот натпревар.

ne mozam da veruvam
katastrofa
adebajor skroz se izgubi vo vtoroto poluvreme
sramota :kesa:

упм, брегалница наша има поарен терен ем у трета лига ќе игра од наредната сезона! можда и таму треба да ја тражеме причината,ама веќе е касно... тај киркланд како да е магнет некој за топки...колку шутови имаше,сите топки ги фаќаше! а сеа можам да замислам колку се радуват од фан клубо на ман утд :( само они сега се радуват на тугата несреќа,а тоа се враќа у живото ! :):smir:

0-0 Не очекував таков резултат. Но што е, тука е. Не е ништо загубено. Слаб натпревар особено на оние најдобрите од натпреварот со Милан, средината не функционираше баш најдобро а и реализацијата беше лоша и покрај добрите шанси. Сепак има уште 9 тешки кола до крајот, па да се надеваме дека нема да се повтори играта од денешниот натпревар.

nee nisto zagubeno?! da se nadevame...

me "izeb*a" za 56 331 denari na edno + singl 2-2 + singl 2 denes sum 2500 zijan od niv ...
ovie kopucive wigan neka otpadnat u 5 liga , ke i ebam majkata , ona bese niva ne teren , a i samite se vinovni 5 100 % sansi , neznaea da gi napravat gol ,
za titulata ke gi tepame "onie" sto se raduvaa i vcera i denes i ke bideme sampioni , robin trebase da bide starter ... zasega tolkuz pozZ

auuu... kako mozat bre luge.... so vigan 0:0... auuuu do kraj me iznerviraa... kako mozat ejjj.... c c c c... katastrofa .... a na adebajor vo posledno vreme ne znam sto mu e.... 5 minuti go ima 85 kako da ne e na teren.... c c c c....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom