Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
hehe.. ako mislat deka na toj nachin manchester ke stane podobar od arsenal.. neka prodolzat :DDD gluposti... ke davat crveni zaradi toa sto ne sakat da priznaat deka se slabii.. oh bree.. i niv ne im e lesno... ama nie si znaeme sto mozeme... i jas sum za 0:3 za so vigan ;)

moram da te popravam crvenite gi dobivne od milanezite ne od mancester.
a za rezultatot 0:3 vo nedela mislam deka im e dosta ama eve uste eden od mene 0:4 :pos2:

a za rezultatot 0:3 vo nedela mislam deka im e dosta ama eve uste eden od mene 0:4 :pos2:
Види горе мој пост:).....абе што се замараме со резултатот...важни се 3те бода:)

Значи од сите фанови на Арсенал само ВАЗИЛЛ,не доби лоша репутација.Абе тоа е кога немаат со што да се одбранат и даваат лоша репутација.
За натпреварот со Виган очекувам победа,бидејќи ни е зголемена самодовербата,иако имаме многу повредени.

ne go mesaj deteto - pls . ok's ??? da ne razbudes neciii "apetiti"

Aбе не се замарајте..е ако имам црвена реп. ке одам во затвор да не за тоа!Ја немам ни едно црвено од Милан Фанс туку од само едно "ѓаволче"..зашто го боли вистината!:)...
Од Арсенал утре очекувам лесна победа од 0-3...со 2 голчина на РвП:)....и едно на некој од средниот ред:)....само да не повредат некој:(..ае позз..Двете титули се наши:)

ne e toa bitno , samo neka krenat titula nasive - pa i crven do krajot na zivotot da bidam - crven od "sreka i radost" :)

hehe.. ako mislat deka na toj nachin manchester ke stane podobar od arsenal.. neka prodolzat :DDD gluposti... ke davat crveni zaradi toa sto ne sakat da priznaat deka se slabii.. oh bree.. i niv ne im e lesno... ama nie si znaeme sto mozeme... i jas sum za 0:3 za so vigan ;)

mislat ili ne - faktite se slednive :
go natepavme - svetskiot i evropskiot sampion
prva pozicija vo premier ligata so + natprevar od utre

1 : 5
hat tick na ade-T00 + 2 RvP :)
pozZ i don't worry :)
!!!!!!!

За утрешниот натпревар еве го мојот состав

--------------------Алмуниа----------------
Сања------Сендерос---Галас----Клиши
-------------------Фламини---------------
Денилсон---Жилберто----Фабрегас--Хлеб
----------------Адебајор-----------------

Не верувам дека РвП ќе игра во првиот состав.Мислам дека ќе влезе во второ полувреме.

Не верувам дека РвП ќе игра во првиот состав.Мислам дека ќе влезе во второ полувреме.
интересен состав мада мислам дека ќе играме со 2 напаѓачи Аде + Ник
со тоа шо Денилсон изгледа ќе биди на клупа

vo sekoj slucaj flamini ke bide ponapred od gilberto koj so tekot na vremeto sigurno defanzivnite zadaci mu se podoverlivi , godinkite , brzinata ....
nikl's starter ????
me interesira bas , bi bilo ubavo , so ade dvajcata - uuuuuuuuuuuuuuuu
ama sepak mislam deka robin ke poigra malce , dali prvo il vtoro /

Robin van Persie could return for Arsenal after recovering from lengthy injury problems, and Kolo Toure could also be back after injury, but Theo Walcott is out with a thigh injury and Abou Diaby picked up a calf problem during the win over AC Milan. Emmanuel Eboue is still suspended and Tomas Rosicky still injured.
a ?
pozZ

Би требало да биде така како што викаш,но јас сакам малку да се развива и Денилсон.Претходната година го имам видено како игра и играше солидно.

Би требало да биде така како што викаш,но јас сакам малку да се развива и Денилсон.Претходната година го имам видено како игра и играше солидно.

jas do pred pocetokot na sezonata mislev deka e na nivoto na cesc - seriozno :) !
treba malce poveke da podigruva da se pece , da porasne vo vrven igrac ko cesc , a ina kapaciteti ...
pozZ

jas do pred pocetokot na sezonata mislev deka e na nivoto na cesc - seriozno :) !
treba malce poveke da podigruva da se pece , da porasne vo vrven igrac ko cesc , a ina kapaciteti ...
pozZ

denilson ednostavno so nisto ne pokazal deka e slicen na cesc naprotiv on e epten razlicen duri i neznam dali ima nekakva korist od nego,ja iskreno ne pamtam nekoja utakmica kaj so on mi ostael nekoj poseben vpecatok..neznam bezvreden mi sedi nekako moze greska sum ke vidime:toe:

denilson ednostavno so nisto ne pokazal deka e slicen na cesc naprotiv on e epten razlicen duri i neznam dali ima nekakva korist od nego,ja iskreno ne pamtam nekoja utakmica kaj so on mi ostael nekoj poseben vpecatok..neznam bezvreden mi sedi nekako moze greska sum ke vidime:toe:

so newcastle zakup - neznam dali fa ili carling ... kakov gol mu dade , tehnicen ko sekoj brazilec ...
a ti odma kontra da bides :) :pos2::pos2:
pozZ

mladiot spanec migel od septemvri noviot igrac na Arsenal , juve po gael i mikah :)

a sega na vaznoto :
wigan koj ocajno se maci da se spase od otpaganje vo ponizok rang , arsenal so psiholoska praednost ( zaradi "ogromniot" triumf vo milano / sme slakale i pogolemi majmuni ) ke ja prenesuvaat na nasata a1 .
pozZ

e dobro be ako ne ide nikoj kontra ke nema debata nikakva,ti vikas denilson e dobar i site amin taka e najdobar e :pos2:

Тоа е зашто нема играно многу натпревари.Арсенал има многу фудбалери од средината,тие се постари и поискусни и на нив им дава предност.Инаку неговата навистина наликува на играта на Фабрегас

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom