Фан Клуб: Аргентина

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
абе солзи ми течат од овие двајцава лудаци не се нормални...

Исто и јас... :vozbud:

"И еве го помалку срамежливо и Гутиерез се придодава во нападот, да влезе и тој во кадар колку да го види баба му" :pos::pos::pos:

Честито Аргентина ама со Марадона не бива висок пласман на СП.

Се извадија вака ама ќе догураат негде далеку на СП.

Јес да ме нервираат и никогаш не сум ги “симпатишал“, ама некако ми изгледа дека ќе имаат добар настап.

Мерак би ми било доколку бидат избацени од Бразил.

Се сеќава некој на квалификациите за СП 2002 во Јужна Америка?
Кога Бразил обезбеди пласман последното коло и после сите знаеме што се случи на СП во Јапонија и Јужна Кореја.:tv:

Argentina e edna od najdobrite reprezentacii vo svetot.Imaat sostav samo im treba trener koj ke gi uigra.Maradona izglea ke podnese ostavka pa taka misla deka ke doguraat daleko.

Се сеќава некој на квалификациите за СП 2002 во Јужна Америка?
Кога Бразил обезбеди пласман последното коло и после сите знаеме што се случи на СП во Јапонија и Јужна Кореја.:tv:

Токму на тоа алудирав погоре во постот.

Сепак покрај уигран Бразил, не ми се верува дека Аргентина ќе може да направи нешто повеке.

ЕКСКЛУЗИВНО!!!!!
За сите љубители на коментарот на Јанко на мечот Уругвај - Аргентина :kesa:

Токму на тоа алудирав погоре во постот.

Сепак покрај уигран Бразил, не ми се верува дека Аргентина ќе може да направи нешто повеке.
samo RIQUELME da se vrati... ke vrati i nasmevkata na argentincite pak ke go igraat najubaviot fudbal kako i godini nanazad :helou:

eh super sto pobedija...

A na svetsko veruvam deka ke bleskaat!

ЕКСКЛУЗИВНО!!!!!
За сите љубители на коментарот на Јанко на мечот Уругвај - Аргентина :kesa:

Лелеееееее лудаци:
„Не му се гледа јасно,што мислеше што мислеше ко се одадеше,познатиот хит,жолт картон,црвен картон,фала,пријатно и тоа е.Хозе Мартин Какерес си го заработи поштено црвениот картон.Верон си отиде,Меси шутирај директно без подавања да не се нервирам.Тоооооо гооооооооол конечно аман више мечка роди чекајќи го.“:pos2::pos2::pos2::pos2:

Честитки до Аргентина иако не заслужија да идат на СП со играта што ја покажаја... Се надевам ќе бидат многу подобри на СП, и ќе гледамо сосема друга Аргентина, инаку пазите изјава на Марадона... не е саглам овој :nesvest:

„Сите оние кои не веруваа во мене и што ме третираа како ѓубре, сега можат да ми го попушат и да продолжат да ми го пушат по СП“, изјави Марадона уште додека беше во делириум по завршувањето на дуелот со Уругвај.

„Животот мене отсекогаш ми бил црно-бел, никогаш не сум имал сиво. Значи повторувам уште еднаш, можете да ми го попушите.“

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom