Фан Клуб: Амак СП Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уф уф колку ми е мерак за копилето педерско Гацов. АЈТ една година ќе го смука на некоја тезга на пазарот во Охрид.

Иначе жално за Амак, екипа која имаше високи амбиции оваа сезона, и искрено сакав да ја видам во полуфинале со Струмица. Ништо не е завршено денес се игра утакмицата со МЗТ па можеби Амак ќе може да изненади ( ви држам среќа ):smir:

А кој ќе ја води екипата на Амак денес ако Гацов е суспендиран ?

Уф уф колку ми е мерак за копилето педерско Гацов. АЈТ една година ќе го смука на некоја тезга на пазарот во Охрид.

Иначе жално за Амак, екипа која имаше високи амбиции оваа сезона, и искрено сакав да ја видам во полуфинале со Струмица. Ништо не е завршено денес се игра утакмицата со МЗТ па можеби Амак ќе може да изненади ( ви држам среќа ):smir:

А кој ќе ја води екипата на Амак денес ако Гацов е суспендиран ?

Мојот комшија :vozbud:, Маријан Бошалески
е заменик тренер на АМАК, така да најверојатно тој ќе го води тимот.
Баш сум горд што Охриѓанец ќе го води Охридскиот тим :vozbud:

Фала ти на среќата ,
но искрено кажано јас сум песимист :nesum:

А наjмногу ми е криво тоа што ако евентуално избориме мајсторка , нема да можам да ја гледам заради суспензијата :(

Го наеб... Амак, аман бе нели е многу една година. ај тоа некако се крепи, ќе се најде тренер, ама сега баш кога е најпотребно ќе нема публика во Билјанини извори. Можеби една предност за нас (Струмица), е тоа што било која екипа да ни се падне во плејофот (се ми стои МЗТ), во Скопје или во Охрид ќе нема публика. така да предност за нас.

Го наеб... Амак, аман бе нели е многу една година. ај тоа некако се крепи, ќе се најде тренер, ама сега баш кога е најпотребно ќе нема публика во Билјанини извори. Можеби една предност за нас (Струмица), е тоа што било која екипа да ни се падне во плејофот (се ми стои МЗТ), во Скопје или во Охрид ќе нема публика. така да предност за нас.

Една година е малку.

Наредил да бидат натепани судиите и докторот на мзт како што слушнав јас. Да би бил јас во КФМ доживотно ќе му забранев, зошто не знае да прифати спортски пораз.

Една година е малку.

Наредил да бидат натепани судиите и докторот на мзт како што слушнав јас. Да би бил јас во КФМ доживотно ќе му забранев, зошто не знае да прифати спортски пораз.

Oкеј, ќе ми објасни некој кој пренесува информации - КАКО тоа наредил Гацов да ги натепа некој судиите?

И шо дек изгубивме? КАКО Гацов наредил да се натепаат дотичните особи?

Честитки за Мзт. Среќа понатаму.
Догодина се враќаме посилни и поискусни!

п.с. А правдата за Гацов верувам дека ќе се реиспитува допрва.

Честитки за Мзт. Среќа понатаму.
Догодина се враќаме посилни и поискусни!

п.с. А правдата за Гацов верувам дека ќе се реиспитува допрва.

Ако не го помилуваат ГАцов под хитно ви треба нов требер.Инаку Мајмунчо е слободен ако го сакате може он да ви ја води екипата.:salut:

Ако не го помилуваат ГАцов под хитно ви треба нов требер.Инаку Мајмунчо е слободен ако го сакате може он да ви ја води екипата.:salut:
Majmunco mislam deka otide vo Kina imase takvi najavi kolku sto se sekavam:helou:

so ke vee majmune nema pojma nema vrska ...

Majmunco mislam deka otide vo Kina imase takvi najavi kolku sto se sekavam:helou:

е неее, оште е тука. Нема ништо официјално оште, тогаш рече дека имал понуди од Кина и од Катар, па ќе размислел, ама мајмун побавно мисли.

Искуството го победи Амак тука нема што.Имаат млади играчи ,но неискусни.Според мене Амак можеби и заслужуваат во фајнал-фор но сепак им се падна екипа која игра периодично.
Инаку во 4 добиени се игра?

Ај бе терајте муабет кај шо треба!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom