Family Guy

• Креатор на темата Креатор на темата UnholY
  • Време на започнување Време на започнување
Исто и American dad од режисерот на family guy е многу добра серија.
Мене American Dad и повеќе ми се допаѓа од Family Guy.
А The Cleveland Show (исто од Seth) е за никаде! Не знам како е уште гледана таа серија и на кого воопшто му е смешна?!

^
Хаха, закон момент со мистер Трололо, ќе беше чудно за нив да не го вклучат.
Инаку конечно почна сезоната, и за Family Guy и за сите други серии. Ќе има смеење, долго беше летото без нив. :vozbud:

Што мислите за оваа мрдната америчка анимирана серија со многу брз,прост но и креативен хумор.

the-family-guy-best-wallpaper.jpg

Ништо друго, освен дека е НАЈАКА.

А The Cleveland Show (исто од Seth) е за никаде! Не знам како е уште гледана таа серија и на кого воопшто му е смешна?!

Порано повеќе ми се допаѓаше American Dad, сега некако ми е затапена и повеќе ми е вниманието свртено кон Family Guy. Еден дел што почна да ме нервира е што Роџер како да е единствениот лик во серијава, Хејли не е повеќе инволвирана и тн. Ама не ми е гледана подолго време така да мислам дека кога ке почнам да ја гледам пак ке биде добра. А Back to the Pilot, 5-та епизода од 10 сезона на Family Guy мислам дека е едно мало ремек дело. Сакам повеќе такви епизоди да има.

Едит: Инаку вау! Цитирам мислење од јуни месец 2011.

Good evening I am Michael Myers, I have enormous psychological problems and I am going to take them out on you.

Tom Tucker e цар:pos:. Ја гледаше некој оваа?

^Што беше општиот муабет во епизодата ?

^Што беше општиот муабет во епизодата ?
Peter дознава дека Tucker го глумел Michael My...(aww screw it) Мајкл Маерс во еден од филмовите Ноќ на Вештерките и решава да го носи во Холивуд да го прави филмска звезда. А цитатот е од како Том го глуми Мајкл Маерс.

Шо се дешаа со серијава, зашо некои понеделници не искача епизода?

За успивање е топ :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom