P
PewDiePie
Гостин
Го убија Брајан
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го убија Брајан
Многу се изнервирав. Најдобар лик ми беше. Заради него и Стјуи ја гледам серијата. Паралелно ги гледам новите и сега моментално 4та сезона. И се смеам како ненормална. Стјуи кога лежеше у кревет со Брајан и плетеше гоблен на кој пишуваше Kill Lois.![]()
Да Стјуи и Брајан најјаки беа,не знам како може вака да се самоубијат сценаристите,башка тоа новото куче ме нервира.
Ќе разберев ако на кучето глас му позејмуваше некој актер кој решил да си оди од серијата, но во ситуацијава, креаторот на серијата ги позејмува гласовите на Питер, Брајан, Стјуи, Квегмајер и на уште некои други и ваков потег беше апсолутно непотребен. Брајан беше гласот на разумот во куќата и единствен нормален и со најмала доза невротичност. И мене новово куче не ми се допаѓа искрено, Брајан никој не може да го замени.
Ги напињаат на ФБ страната нон стоп,на се што ќе постираат од продукцијата доле одма коментари вратете го брајан,вратете го брајан со по 1000 лајкови на коментар
Вратиле на еден таков коментар пишале "ни треба ураниум за Стјуи да ја изгради временската машина,да не имате вие ?" Така да се уште имам надеж дека ќе го вратат. Реално шоуво никој не го гледа заради Питер или Луис или децата(ок имаат моменти понекогаш) ама секогаш е најјако Брајан и Стјуи кога тролаат.