@cool@
Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 23.601
- Поени од реакции
- 27.115
neeeeeeeeee, nikako- ke izmislime neshto POINTERESNO(i za toa ne biduva):smir:Не, не исто...ваљда нема да паднеме у депресија![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
neeeeeeeeee, nikako- ke izmislime neshto POINTERESNO(i za toa ne biduva):smir:Не, не исто...ваљда нема да паднеме у депресија![]()
neeeeeeeeee, nikako- ke izmislime neshto POINTERESNO(i za toa ne biduva):smir:
За се не бидуваКај си видел верно другарство кај жени, ќе се убијат за симпатијата...а ние ќе си ја подаваме
![]()
Нем такви линкови маа,ке ги разочараш децата хомосексуалните бракови у македонија не се легализирани....Ask the church
Нем такви линкови маа, ке ги разочараш децата хомосексуалните бракови у македонија не се легализирани....Ask the church![]()
Ке биде јако за гледањеТој машки свет (мислам на поповите) сега се ептен зафатени, го читаат Дарвин!
Значи има мал напредок, уште малку и ќе стигнат до „големите“ мажиња, Бој Џорџ, Џорџ Мајкл. Само една ми се мота цело време низ глава, како ќе реагираат кога ќе стигнат до Борат?!...![]()
![]()
![]()
со очи на жена ќе гледаш???? хах -ЗАТОА:pos2:Ке биде јако за гледање![]()
За се не бидуваКај си видел верно другарство кај жени, ќе се убијат за симпатијата...а ние ќе си ја подаваме
![]()