Фала Богу што сум машко

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
neeeeeeeeee, nikako- ke izmislime neshto POINTERESNO(i za toa ne biduva):smir:

За се не бидува :) Кај си видел верно другарство кај жени, ќе се убијат за симпатијата...а ние ќе си ја подаваме :)

За се не бидува :) Кај си видел верно другарство кај жени, ќе се убијат за симпатијата...а ние ќе си ја подаваме :)

Ko to vodi sve Revolucije
Ko to svakog jutra Nosi porodici hleb
Moze biti papa
Sultan ili kralj
Odredjuje put
Za pakao il raj
To je muskarac
Intelektualac
Kamen temeljac napretka

Gospodin covek
Profesionalac
Bogata biografija

On pravi bato
Od blata zlato
On kamen pretvara u cvet
Sto ne postoji
On ce da stvori

Ovo je muski svet:toe:

This Is A Men's World

14424353_31b3c77e1231061739_m.jpg

Нем такви линкови маа, ке ги разочараш децата хомосексуалните бракови у македонија не се легализирани....Ask the church :)

Тој машки свет (мислам на поповите) сега се ептен зафатени, го читаат Дарвин! :pos:
Значи има мал напредок, уште малку и ќе стигнат до „големите“ мажиња, Бој Џорџ, Џорџ Мајкл. Само една ми се мота цело време низ глава, како ќе реагираат кога ќе стигнат до Борат?!... :pos: :pos: :pos:

Тој машки свет (мислам на поповите) сега се ептен зафатени, го читаат Дарвин! :pos:
Значи има мал напредок, уште малку и ќе стигнат до „големите“ мажиња, Бој Џорџ, Џорџ Мајкл. Само една ми се мота цело време низ глава, како ќе реагираат кога ќе стигнат до Борат?!... :pos: :pos: :pos:
Ке биде јако за гледање :)

Ке биде јако за гледање :)
со очи на жена ќе гледаш???? хах -ЗАТОА:pos2:
а знаеш ли што е најголем природен феномен???
:smeshko:-Женското око : од десет метра гледа плаво влакно на сакото , ама пак затоа од пола метар неможе да ја види гаражната врата.:smeshko:
http://images.clipartof.com/small/4...f-A-Woman-Backing-Her-Minivan-Into-A-Pole.jpg

--- надополнето ---

Ете ти Хич, научно докажано. Ако стварно си убиена, покани не на погреб. Ако си полужива, еве трчам да ти дадам масажа на срце, вештачко дишење и останати форми на реанимација :D

Многу си внимателен. :smir: Јас сум жива, здрава, весела! Претпоставувам дека ова видео ве израдува. :pos: Мене, освен што ме изнасмеа, ме натера да се подзамислам, колку се очајни мажите, па морале да се одлучат да учествуваат во креирање на вакви анкети... :pos: :pos: :pos:

:pred:, но само за момент, ќе се вратат работите на свое место. :tv:

[FONT=Arial, Helvetica]Stvori Bog mushkarca i zhenu.
Gleda on mushkarca i veli:
- Ti si super ispao!
A zatim pogleda zhensku i reche:
- Jebi ga, ti bi se morala shminkati.

:pos::pos:
[/FONT]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom