Фала Богу што сум машко

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
http://en.wikipedia.org/wiki/Forbes_list_of_billionaires
Листата на најбогати на планетава. Меѓу првите 15 има само една жена, и нејзиното богатствое во опаѓање. Патем и стекнато е на типичен женски начин. Се омажила за Џон Волтон, син на Сем Волтон, основачот на Волмарт. Сега кога е вдовица, нормално, оскудација. јебига.

Не ми докажа ништо, а и ова е напишано од маж така да не се прифаќа!

Не е напишано од маж, напишано е од натчовек! Није свеједно :)

--- надополнето ---

Најголем дел од филозофите се мажи, жените само го користат нивнотото знаење.

Така е, и понекогаш им треба помош при користењето :)

Абе, @cool@, Tonchie и The Magus `ко близнаци сте! Како се согласувате за се`, тоа е чудо некое. Да се договаравте вака немаше да се договорите. Само да ве потсетам дека ЖЕНА ве родила! Шоу сам риспект! :smir:

Ми го изреметивте девојчето, па сега немам поддршка! :( :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

п.с. не сум плачка, ама на девојчето сега ќе му биде страв да пише. :( :pos:

HITCH, машкиве биле и подосадни од нас. Не можам повеќе да се расправам :pred: зашто попаметниот секогаш попушта :))

HITCH, машкиве биле и подосадни од нас. Не можам повеќе да се расправам :pred: зашто попаметниот секогаш попушта :))

Задоцни, ние попуштивме уште од прееска :)

Абе девојчиња златни, жените се најубото нешто што и се случило на планетава, без вас сме беспомошни, без вас нема да ја постигнеме таа големина и сјај...тоа е мојот вистински став, мелку се пошегувавме ние прекрасни мажи...РЕСПЕКТ!!!

--- надополнето ---

Уф, ама ги среди сега! :pos:
Спремај се за офанзива, т.е. ти во дефанзива. :pos:

Ете, со постот мој претходен ви се предадов жени мои најубај mwaaaaaa :back:

Абе, @cool@, Tonchie и The Magus `ко близнаци сте! Како се согласувате за се`, тоа е чудо некое. Да се договаравте вака немаше да се договорите. Само да ве потсетам дека ЖЕНА ве родила! Шоу сам риспект! :smir:

Ми го изреметивте девојчето, па сега немам поддршка! :( :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

п.с. не сум плачка, ама на девојчето сега ќе му биде страв да пише. :( :pos:

ne diraj mecu u picu.Zborime za zhenskite,Ostaj gi majkite nadvor od temava(za niv ima posebno otvorena -pa poveli tamu :smir:
iconflowerhr4.gif
)
chek, chek , a tebe KOJ te napravi????( samo da te potsetam) uffffffff, zaboraviv VIE ste sposobni sami daa se razmnozhuvate (morsko konjche):pos2:
a i po ova vtorovo(boldiranoto) eeeeeeeee tuka lezhi zajakot - zhenskata poddrshka ischezna (se predade
surrender.gif
:pred:)
:pos::pos::pos:

ne diraj mecu u picu.Zborime za zhenskite,Ostaj gi majkite nadvor od temava(za niv ima posebno otvorena -pa poveli tamu :smir:
iconflowerhr4.gif
)
chek, chek , a tebe KOJ te napravi????( samo da te potsetam) uffffffff, zaboraviv VIE ste sposobni sami daa se razmnozhuvate (morsko konjche):pos2:
a i po ova vtorovo(boldiranoto) eeeeeeeee tuka lezhi zajakot - zhenskata poddrshka ischezna (se predade
surrender.gif
:pred:)
:pos::pos::pos:

Знаеш дека одма ќе ти дотрчаат близнаците на помош! :smir: Инаку, за репродукцијата, научници го докажаа тоа, да не си препишуваме туѓи заслуги. Ако сум сама нема бело знаме! :pred:

Да се вратиме на темава: :vozbud: :smir:

Ѕирни овде, овде и овде.

Не знам која сликичка ќе ти се допадне најмногу. :(

f6e37e20efdf490a3231e08.jpg

Мислам, не сум шовинист, никако, да не бидам сфатен грешка но факт дека мозокот на жената е помал од мозокот на мажот, а и факт е дека size matters.

И факт е дека најглоем процент од личностите кои имаат огромен придонес за човековата цивилизација се од машкиот пол...
Но факт е дека неможеме да постоиме без жените и многу си ги сакаме.
ОК, може да постоиме без нив но тешко ќе ни оди малце а башка нема да има репродукција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom