Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Доколку некој има материјали за некој од овие предмети ако сака нека ги прикачи...
*Мрежни оперативни системи
*Управување со техничка поддршка
*Компјутерска етика

Доколку некој има материјали за некој од овие предмети ако сака нека ги прикачи...
*Мрежни оперативни системи
*Компјутерска етика
Ако најдеш материјали за предметиве, прати копија и кај мене :D

Од кој да земам оценка ако имам слушано предмет кај
- Смиле Марковски (Калкукус 1)
- Драган Михајлов (Веб Дизајн)
- Соња Гиевска (Вештачка - ова мислам кај Здравкова можам да земам оценка). :)

Од кој да земам оценка ако имам слушано предмет кај
- Смиле Марковски (Калкукус 1)
- Драган Михајлов (Веб Дизајн)
- Соња Гиевска (Вештачка - ова мислам кај Здравкова можам да земам оценка). :)

Зашто од нив не земеш? :D[DOUBLEPOST=1473936471][/DOUBLEPOST]Драган Михајлов уште се врти на факултетот.
Во листата на предмети гледам има предмети што семестаров ќе ги предава Соња Гиевска.

Е за Смиле не знам :D

Зашто од нив не земеш? :D[DOUBLEPOST=1473936471][/DOUBLEPOST]Драган Михајлов уште се врти на факултетот.
Во листата на предмети гледам има предмети што семестаров ќе ги предава Соња Гиевска.

Е за Смиле не знам :D
Долго време не сум на факултетов и мислев дека Соња не предава (во странство е), Драган и Смиле во пензија :D Незнаев дека се сите тука
Ајде ќе пишам мејлови ако не ... фала

Здраво, ако може некој што го има слушано Квалитет на софтвер и тестирање да ми каже како треба да се направи финалниот проект. Дали треба да се користи некоја од методологиите учени на предавањата? И што ако тестираме андроид апликација која многу зависи од интерфејсот, односно не може да се тестира посебно логика на функции, такви се 2-3 кои ми пресметуваат некоја далечина според координати?

интерактивни апликации кој професор најдобро го предава ?

Ивица димитровски
Сите смерови од ПЕТ се кај Лошковска, дали е препорачливо да останеме кај неа? Дали ќе имаме дополнителни активности(како проекти и слично) за оцена? Дали истите активности важат за сите без разлика кај кој професор се слуша предметот? Бидејќи за Интернет програмирање многу поразлично ми ја опишавте. :D

Сите смерови од ПЕТ се кај Лошковска, дали е препорачливо да останеме кај неа? Дали ќе имаме дополнителни активности(како проекти и слично) за оцена? Дали истите активности важат за сите без разлика кај кој професор се слуша предметот? Бидејќи за Интернет програмирање многу поразлично ми ја опишавте. :D
Незнам што ти кажале другите за лошковска, ама кога ке го слушнеш нејзиното име, најчесто е знак дека треба да бегаш подалеку од предметот.
За професорот, од 21 ке можеш да пуштиш молба за промена на професор, и нема да се грижиш за проекти, д.активности итн...

Бруцош сум и ми се падна 6та група, не ми одговараат предавањата поради превоз до дома, ќе нема со што да се враќам. Која е процедурата за поднесување молба за промена на група и дали одобруваат или пак џабе ќе се мачам ?

Бруцош сум и ми се падна 6та група, не ми одговараат предавањата поради превоз до дома, ќе нема со што да се враќам. Која е процедурата за поднесување молба за промена на група и дали одобруваат или пак џабе ќе се мачам ?
Исто и кај мене е ситуацијата. Треба да почекаме да ни стигне mail од Финки со тие нови акаунти. Рокот за молби е од 21(среда) до 30 Септември. Потоа со новите акаунти се логираме на molbi.finki.ukim.mk и поднесуваме. Јас се надевам дека ке прифатат, сепак сме од други градови и секој ден патуваме, ваљда на нас треба да ни се излезе во пресрет.

Незнам што ти кажале другите за лошковска, ама кога ке го слушнеш нејзиното име, најчесто е знак дека треба да бегаш подалеку од предметот.
За професорот, од 21 ке можеш да пуштиш молба за промена на професор, и нема да се грижиш за проекти, д.активности итн...
Го слушал некој интерактивни апликации кај неа? Според мене стварно не е фер едни групи да си добијат оценка по полесен пат, а нас да не мачат со проекти и слично. Препорачуваш да ја сменам за Ивица Димитровски? Во случај да не ми одобрат молба каков ќе биде нејзиниот однос кон нас што сме сакале да ја смениме?

интерактивни апликации кој професор најдобро го предава ?

Мислам дека немаш избор.
Сите групи кај ист професор ќе слушате. Прв колоквиум еден професор ќе ви предава, втор колоквиум друг професор. Така беше јас кога слушав ИА.[DOUBLEPOST=1474218153][/DOUBLEPOST]

Ништо не ти менува. Исти се условите за сите студенти.

Последно уредено:
Бруцош сум и сега го гледам распоредов и чудно ми е, имам некои предмети што ми предаваат 4 различни професори?Нормална појава ли е и како се одвива се, кај кого ќе се зимаат оцени и слично...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom