- Член од
- 17 јули 2014
- Мислења
- 67
- Поени од реакции
- 41
Дали за да се запише Бази на податоци мора да биде положен Алгоритми и податочни структури или доволно е да биде слушан?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали за да се запише Бази на податоци мора да биде положен Алгоритми и податочни структури или доволно е да биде слушан?
Не ти е баш јасно прашањево, ама ајде ќе ти одговарам според мое мислење.Кој е најтежок предмет на смерот ПЕТ?
изборни од било кој смер од факултетот можеш да земаш без ограничувања.Јебига ми ја одбија молбата за 6ти предмет, сега уште едно прашање имам. Дали за да земеш од друг смер изборен треба молба нешто или да си го земам само? И некој ако може да каже нешто за предметот ИТ системи за учење.
Од лесни предмети што некогаш ке ти користат:Oвој семестар треба да ги запишам
1.дискретна 1
2. струкрутно
3. ком.мрежи
уште кои други два би ми ги препорачале како полесни
Ви благодарам многу![]()
Јас како што сфатив, 50% од предметите од летен семестар да имаш положено до следниот летен семестар. Другото ми нема логика.Почнувајки од учебната 2013/2014, студент запишан со партиципација на трошоците за студирање на прв циклус на студии, го губи статусот на студент запишан во државна квота и ги продолжува студиите со поднесување на трошоците за студирање (кофинансирање) ако:
Ако во минатиот зимски семестар имам положено 3 од 5 предмети, а летниов семестар 1 од 5 дали според ова сега (зимски семестар) ќе ме префрлат во приватна квота или ќе ме префрлат во следниот летен семестар, доколку не положам уште 2 предмета?
- не положил најмалку 50% од запишаните кредити во одреден семестар до почетокот на наредниот соодветен семестар (зимски, односно летен).
Java Swing и јQueryинтерактивни што се учи?