На ПЕТ имаш најмалце математики(дискретна 1 и 2), можеш на тој смер да се запишеш. На сила ќе седнеш и ќе ги научиш, не се толку тешки.Дали е ФИНКИ лош избор ако не сум добар математика? има ли мн математики
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На ПЕТ имаш најмалце математики(дискретна 1 и 2), можеш на тој смер да се запишеш. На сила ќе седнеш и ќе ги научиш, не се толку тешки.Дали е ФИНКИ лош избор ако не сум добар математика? има ли мн математики
Dali znaete nekoj sto drzi casovi po aok? [emoji4][emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ако веќе сакаш да се запишиш, веројатноста да бидеш задоволен со евентуален просек 6.00 после прва испитна сесија е скоро 99.99%.Да прашам колку ви бил просекот на тие што сте се запишале на ФИНКИ?
Интернет програмирање се учат аплети, најлош предмет од цел факултет. Бегај подалеку од него.aj internet programranje i web pogramiranje nekoj ako poze da mi objasni so se izucuva ili ako moze da mi prati materijali bi mu bil blagodaren?![]()
Веб програмирање се учат јава сервлети и спринг. Одличен предмет ако сакаш да се занимаваш со јава веб програмирање во животот. Сервлетите се учат од книгата Servlets and JSP од head first (лесно се наоѓа на нет) а Спринг се учи дел од неговата документација a дел од Spring in Action.aj internet programranje i web pogramiranje nekoj ako poze da mi objasni so se izucuva ili ako moze da mi prati materijali bi mu bil blagodaren?![]()
Да имаш положено калкулус 1.Услов за да можеш да го запишеш веројатност и статистика е да ги имаш положено калкулус 1 и дискретна 2 или барем еден од нив?
Положен Калкулус 1 и потпис од Дискретна Математика 2.Услов за да можеш да го запишеш веројатност и статистика е да ги имаш положено калкулус 1 и дискретна 2 или барем еден од нив?
Нема, од она што го запамтив имаше:Колквиумски/испитни прашања по Веб програмирање да не ви се наоѓаат?
Треба да зборуваш со продеканот за настава на финки.Здраво сакам да прашам каква е процедурата за префрлање од феит на финки доколку некој до сега се префрлил нека одговори.
Дали некој положени предмети од феит се признаваат при префрлање на финки ?
Здраво сакам да прашам каква е процедурата за префрлање од феит на финки доколку некој до сега се префрлил нека одговори.
Дали некој положени предмети од феит се признаваат при префрлање на финки ?
И некој да напше какви искуства има на смерот пет ?