Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.811
- Поени од реакции
- 52.835
Каде е?Лани го држеше Мишковски ама годинава не е тука тој па не знам кој би го држел.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде е?Лани го држеше Мишковски ама годинава не е тука тој па не знам кој би го држел.
Симона Самарџиска ми е мене, некој забелешки како е на предавања , да ја менувам или не ?Колеги, потребно ми е ваше мислење во врска со професорите по Дискретна Математика 2. Кај кого можам најдобро да поминам од следниве професори?
- Самарџиска Симона
- Попеска Жанета
- Тојтовска Билјана
- Поповска Митровиќ Александра
- Јованов Миле
- Илиевска Наташа
@Гард прво најдобра профилна што си можел да ја одбериш, браво !
второ, јас би ти ја препорачал Жанета Попеска или Александра Митровиќ.
Јас прв семестар бев кај Михова (прва година сум КНИ) и се префрлив кај Жанета и доживеав просветлување (во секој смисол).
Значи Жанета или Александра или евентуално Симона(прекрасно предава, сум бил на неколку часови).
Среќно колега![]()
Не знам како оценуваат сега, но исто така важно е и увидот, на пример да имам 46 поени да ми дадат уште 4 за да го положам предметот. Едни професори лесно даваат поени, додека други не ни помислуваат да поклонат поен и гледат по секоја цена да те соборат.
Лани не се формирала група, малку студенти го избрале. Денеска на фб го сретнав овој коментар (ваљда е од полани):Мислам дека предметот е активиран од порано, колку што знам го држи Мишев а Михајлоска е асистентка.