Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не на courses, на e-lab.finki.ukim.mk се поставуваат задачите.Зошто на courses нема лаб вежби по структурно програмирање?
Не е code.finki.ukim.mk?Не на courses, на e-lab.finki.ukim.mk се поставуваат задачите.
Исто е, така се викаше пораноНе е code.finki.ukim.mk?![]()
Па, една причина што отидов на финки и покрај тоа што немам искуство со програмирање и слаб интерес за математика беше што не знаев каде на друго место. Си се тешев дека ќе имам изборни во 4та год за когнитивни науки и биоинформатика зошто биологија и психологија ме интересира, а дека до тогаш ќе си земам нешто за графички дизајн зошто многу добро цртам. Плус сите спамаа "Само со финки ќе најдеш работа" и се мрднав.оло
Инаку да одговорам на прашањето најверојатно на ПМФ ќе одам![]()
Две прашања.
Предметов вовед во интернет, дали сите овие набројувања што ги има треба да се учат на памет?
Не се жалам , ќе ги научам , ама радо би не, бидејќи најтешко од се ми е набројување.
Пр има многу интернет сервиси, многу протокли , многу тела за организација, и у едно предавање статистика за интернет 10 слајда. Ова се се бара на испит, или само поважните од нив?
А друго , ако донесам лаптоп на СП лабораториски, може на него да решавам?
бидејќи минатиот пат изгубив пола саат дур да се логирам на компјутер што работи.
Алгоритми и податочни структури почнати се лаб? Каде се?
Ако се на CODE изглеа не сум додаден треба мејлови да праќам -.-
Има везе на кој професор да му пишам мејл за да ме додадат?На code се, уште 2 или 3 дена има време за првите мислам ..
Има везе на кој професор да му пишам мејл за да ме додадат?
Дали е подобро СП да полагам испит во јануари место колоквиум наредната недела? Не се чувствувам доволно спремен моментално, ќе се исплати ли да се фокусирам на предметот или подобро е повеќе внимание да обрнам на ДМ1 за да поминам на колоквиум? Некој ако може искуство да сподели како го исчистил СП.