Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Запишав семестар на Iknow но не пријавив предмети до крајот на рокот. Знае ли некој дали на шалтер ќе треба да ги пријавам или треба и казна заради тоа. Инаку за предметот когнитивни науки да ве прашам дали се одобри зашто планирам утре да го запишам.
ако добро те разбрав немаш однесено хартиени заверка/упис на сем. тогаш можеш утре да запишеш без казна така ни рекоа понеделников оти премногу гужва имаше и не стасаа.

Некој да не знае кои термини е Коста Митрески на факултет? Без разлика дали се консултации или предавања...

Некој да не знае кои термини е Коста Митрески на факултет? Без разлика дали се консултации или предавања...

Ќе се менува уште распоредот, па уште нема конечни термини за консултации.
Според моменталниот распоред, Коста има предавања по "Компјутерски компоненти" во вторник 12:00 во 203 на ТМФ

Но проверувај го распоредот до тогаш, зашто сигурно ќе се смени.

Дечки за недела-две ќе оформуваме групи за Објектно програмирање, групите се од по тројца, еден час трае саат ипол и се плаќа по 200 од човек. Ако сакате сами да доаѓате, не во група, пишете во порака, ќе се договориме околу цена. За повеќе инфо и закажувања сеа за сеа само во порака. Исто кој планира да почне да го спрема Структурно програмирање уште сеа, може да не контактира.

Некој да не знае каде може да ја најдам збирката од Апсен?

За Калкулус 2 конкретно за интеграли.

Барај на интернет Boris Apsen - Repetitorij vise matematike 2 и Boris Apsen - Rjeseni zadaci vise matematike 2. Второво ти треба повеќе, првото е како учебник, повеќе теоретски дел, второто се решени задачи со постапка.
Ако имаш среќа да налеташ на некоја free верзија, спушти ја и среќно решавање.
Ако не пиши ми.

Ако сака некој имам книги (три) од Апсен и други познати математичари (на српски се книгите) би можел да ви ги продадам трите за океј цена. Инаку содржат Калкулус 2 најмногу но и Калкукус 1 (не памтам добро). Ако сака некој инфо пишете ми.

Луѓе да не знаете дали некој од следниве професори пушта список на предавања и дава екстра бодови за оценка од присуство : Ана Мадевска ООП,Чорбев Веб Дизајн, Архитектура Гушев и Жанета ДМ2? :D

Дa прaшaм дaли имaте некoј предлoг зa дoпoлнителни мaтеријaли зa вежбaње пo Дискретнa мaт 2 oсвен aудитoриски и кoлoквиумски или испитни

Дa прaшaм дaли имaте некoј предлoг зa дoпoлнителни мaтеријaли зa вежбaње пo Дискретнa мaт 2 oсвен aудитoриски и кoлoквиумски или испитни
Имаш еден куп задачи во книгата.

Луѓе да не знаете дали некој од следниве професори пушта список на предавања и дава екстра бодови за оценка од присуство : Ана Мадевска ООП,Чорбев Веб Дизајн, Архитектура Гушев и Жанета ДМ2? :D

Чoрбев не пушa... зa другиве не знaм

Знае ли некој како се полага Безжични и мобилни системи и дали е тежок предметот?

Има 3-4 вида на задачи што не се премногу тешки. Од нив се паѓаат по некоја на испит, а другото е теорија. Се полага на лист и мислам дека ги имаше прашањата дадени на секоја аудиториска вежба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom