Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Аха. Епа топ онда. Може на сон ми дошло тоа за печатот во индексот. :D
има печат во индексот само кај предметот т.е кај оценката ти пишува НЕЗАВЕРЕН а семестарот ти е заверен нормално :D

имаше еден список со термини за консултации за сите професори.. дали знае некој каде можам да го најдам ?

имаше еден список со термини за консултации за сите професори.. дали знае некој каде можам да го најдам ?
http://finki.ukim.mk/Content/conten...ultacii/termini-konsultacii-leten-2013-14.pdf[DOUBLEPOST=1401706821][/DOUBLEPOST]Калкулус3/Линеарни Трансформации аудиториски (со решенија) некој?

@/МIRЧ3_МкД\ ?

Последно уредено од модератор:
Колеги, може некој да ми ги испрати аудиториските по Компјутерски архитектури, како и испитни/колоквиумски задачи? :) Благодарам :)

Да не знае некој за ОС, ако се одлучам да преполагам задачи и извадам послаби резултати него ли тие на колоквиум, ќе ми се рачунаат новите или ќе ми останат старите ? Во превод, дали се рачуна последниот резултат или најдобриот?

Да не знае некој за ОС, ако се одлучам да преполагам задачи и извадам послаби резултати него ли тие на колоквиум, ќе ми се рачунаат новите или ќе ми останат старите ? Во превод, дали се рачуна последниот резултат или најдобриот?
Е и јас ова се мислам за теоријата ја преполагам ама незнам како ќе кажат. Треба мејл до професорите да се прати

Ако има некој нека постави испитни комбинации по Веројатност и статистика од претходни години (без испитот од август 2013- тој го имам). Благодарам однапред! :)

За да запишеш втора година има услови? И кои се??...

Колеги, наши колеги држат часови АОК (од втора и трета година на ФИНКИ). Сите кои се заинтересирани за часови, детално можете да прочитате како да се пријавите и за целото инфо. околу часовите на следниот линк https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=238133153050791&id=218174448379995 :)

За да запишеш втора година има услови? И кои се??...
нема, само ке си ги презапишеш задолжителните предмети од прва шо не си ги положила т.е за трет семестар предметите од прв.

Ако има некој што дава приватни часови по Дискретна математика 2 нека ме контактира во инбокс :)

нема, само ке си ги презапишеш задолжителните предмети од прва шо не си ги положила т.е за трет семестар предметите од прв.
Ама ако немам положено некој предмет, на пример структурно, за да запишам предмет од трета каде што е услов структурно, ќе неможам, така?
Мене ми спомнаа дека минимално 5 положени предмети треба да имаш, затоа прашувам. Дали е точна информацијава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom