Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Мора нешо да направат во врска со материјалите по математичките предмети ( исклучок е дм ). За калкулус има книга да,но задачите од книгата се боза, онака џабе си решаваш. Не сфаќам што е толку тешко и ауд. да ги закачат, на крај краева тоа им е работа. За ОНТИ, материјалите од делот со теорија на информации ги нема во електронска форма пошо, цитирам " Предметот не бил планиран". Може не бил планиран минатата година, ама еве втора година се држи предметот. Нема ни збирка,ни учебник,значи остануваме со оние 5-6 задачи што ќе ги решиме на вежби.
На технички факултет сме и моментално сме 2014 година, не знам како може само на нашиов факултет да има недостаток од материјали ете така да го наречам.

Тоа се мислам, од толку многу што положиле ВиС и Теорија на Информации , како не се нашол некој што добро ги има документирано решенијата на задачите од испитни и збирки.
Тоа го прави положувањето уште потешко , достапноста на ВИСТИНСКИТЕ материјали.
:pos: :pos:
Секој гледа после положување на болдираниот предмет да ги запали тетратките и да си се посвети на дипломската.

Колеги и колешки,
Ако на некој му е потребна помош при изработка на проекти, при решавање на лабораториските вежби или совладување на материјалот по предметите Интернет технологии и Бази на податоци нека ме контактира во ПП или тука.

Ај ако некој прави проекти по АОК нека ми пише за цена и дали ќе може да го направи во рок од 1 недела.

Вака некој искуство шо има со Кире, чоекот има обичај резултати да објавува на ден на вториот колоквиум или како???

Вака некој искуство шо има со Кире, чоекот има обичај резултати да објавува на ден на вториот колоквиум или како???

Ја имам искуство. Лани заборави дека одржал колоквиум. Го чекавме 5 души месец дена за резултати, пред да и текне на една умна глава да му пише mail прашувајќи го кај се резултатите.

Дечки де некој ако знае нека каже за самостојниот проект КОНЦЕПТИ НА ИНФОРМАТИЧКО ОПШТЕСТВО каква треба да биде содржината на проектот (самостојниот) т.е за што треба да биде :):):)

Дечки де некој ако знае нека каже за самостојниот проект КОНЦЕПТИ НА ИНФОРМАТИЧКО ОПШТЕСТВО каква треба да биде содржината на проектот (самостојниот) т.е за што треба да биде :):):)
Јас тоа знам дека треба да биде тема општо од областа на информатиката и така и одбрав тема. Утре ќе препрашам пак.

Значи Кире го држи рекордот за сега, пет недели поминаа од колоквиумот уште нема резултати, па по 2 теста на ден да прегледуваше ќе ги прегледаше до сега, буквално заборавив што се имам или немам напишано, ако треба на увид да одам ќе ми треба 1 саат дур да сфатам што сум пишувал....

Значи Кире го држи рекордот за сега, пет недели поминаа од колоквиумот уште нема резултати, па по 2 теста на ден да прегледуваше ќе ги прегледаше до сега, буквално заборавив што се имам или немам напишано, ако треба на увид да одам ќе ми треба 1 саат дур да сфатам што сум пишувал....
Јас па мислев Милош е отров :D

Дури и Велинов рече дека тој би дал резултати за толку време :D.
Велинов е изгубен случај. Од него може и да не добиеш резултати, оти така му текнало... Претходниот семестар по Менаџмент на информациски системи или така некако беше предметот, воопшто не ни објави резултати од 1 колоквиум :D

Велинов е изгубен случај. Од него може и да не добиеш резултати, оти така му текнало... Претходниот семестар по Менаџмент на информациски системи или така некако беше предметот, воопшто не ни објави резултати од 1 колоквиум :D
A пази причината: Срам му било од другиот професор да објави толку слаби резултати :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom