Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Значи денес само во кино милениум во 10.30 ке биде а од утре почнуваме така? нека пише некој ..

Помош ако може на смер КНИ сум презимето ми почнува со Ју, прашањето ми е дали сум во група 2а или 2б и според распоредот кога треба да сум утре на факс?

Ајде некој од 3та, 4та година на Финки, ако сака да каже збор два за предметите Интерактивни апликации, Податочни и компјутерски комуникации, ИТ системи за учење.. на кој треба повеќе внимание да се обрне, на кој помалце итн :)

Ајде некој од 3та, 4та година на Финки, ако сака да каже збор два за предметите Интерактивни апликации, Податочни и компјутерски комуникации, ИТ системи за учење.. на кој треба повеќе внимание да се обрне, на кој помалце итн :)

ИА и ПКК се интересни предмети. ИА се учи Java Swing за прв колоквиум, за втор JavaScript и jQuery, додека ПКК ти е мрежи. ИТСУ го немам слушано, ама ми кажуваа дека не бил интересен, многу материјал и многу за бубање... учиш нешто за веб системи, али теорија.

Некој да каже нешто повеќе за предметот програмирање на видео игри и специјални ефекти :)

Сега ке бидам 1 год на мрежни технологии,не ми оди многу математика,дали ке имам проблеми,нека пише некој што е на мрежни технологии ?

Сега ке бидам 1 год на мрежни технологии,не ми оди многу математика,дали ке имам проблеми,нека пише некој што е на мрежни технологии ?

Не може да не ти иде математика. Ќе седнеш ќе изрешиш 4 тетратки за еден предмет па ќе видиш како ќе ти иде математика. Нормално без основа е потешко, ама изводливо.

Некој да каже нешто повеќе за предметот програмирање на видео игри и специјални ефекти :)

Прв пат се активира предметот, така да тешко дека ќе најдеш такви информации тука. Ти препорачувам да и` пратиш мејл на Лошковска, и да ја прашаш.

Toneh дај предлог некој предмет како за мене :)
веројатност и статистика :cool:

Иначе, Лошковска има знаење и разбирање од специјални ефекти и видеоигри исто како што јас имам знаења од видови горива и инвестиции во аграрот, пример .

Подетално некој да ми каже за предметот Менаџмент и маркетинг, како се полага, дали има домашни, лабараториски, литература итн итн :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom