Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Бројката секако ке се зголемува со секоја наредна година, барем наредните 3-4 , не знам зошто им прави проблем малата бројка.. на крајот на краиштата ние само ке погодуваме, они си знаат како им одговара..

Распоред за прва коа ќе пуштат, у недела во 11 ипол вечер, ко шо беше со термините програмирање?

Првиот академски час ќе се одржи во Кино Милениум (ГТЦ) на 16 септември во 10:30ч

Абе озбилно сеа настрана заебанции, на 15ти ќе почниме со настава или не?
Уписите не се започнати, а пошо нели по стара програма ќе сме и имаме само 2 задолжителни предмети,ќе имаме распоред само по тие предмети? Ич не се сериозни, како се тргнати изгледа до јануари колоквиуми ќе полагаме.

Па мене не би ме чудело вечер да пишат дека утре треба да заверуваме/запишуваме семестри. Незнам стварно што се чека. На крај за еден ден ќе треба да се заврши се, на брзина онака ќе кажат.
Во понеделник сите ќе бидат во Милениум и не би требало да има предавања ама од вторник веќе треба да се почне. Па еден месец ќе им треба додека направат конечен распоред, и така :D

Prasanje do brucosite : Vo vrska so tie izborni predmetni trebase pri upisite da si napiseme so izboren predmet sakame da slusame ili toa poposle odi ?? :o

Prasanje do brucosite : Vo vrska so tie izborni predmetni trebase pri upisite da si napiseme so izboren predmet sakame da slusame ili toa poposle odi ?? :eek:
Кога се запишува семестар, за време не упис не се одбира изборен предмет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom