Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека нема да има големи промени. Имињата на предметите ќе бидат нормални а не како што беа досега. Исто така тие што учеа бази во 4ти семестар ако сакаат ќе можат да си го запишат на ново предметот од септември. Ако не сакаат друг предмет ќе запишат. Исто тие што го слушаа бази КНИ во 4ти семестар ќе имаат можност за полагање и во јунска и во августовска испитна сесија 2014 година. Исто така МПС дека е задолжителен со софтверско инженерство. И дека сите предмети ќе бидат исти за да е полесно правење на распореди и слушање на предмети.

Ова е прераскажано јас не бев.
Уствари никој не ве “тера“ да се префрлувате на нови програми ама ако не се префрлите ...

Нигде никаде? Продеканот за настава ги шири овие булшит информации. Иди прај муабет со него.
Типот на пред две недели на меил ми кажува едно, додека вчера друга приказна ми сврте..

Епа задутре да идеш, ќе ти сврти трета приказна. Можда ти нешо имаш проблеми со слухот и ти се превртуваат работиве у мозок дур ти ги збори работите. Профилите немаат апсолутно никаква врска со можност/дозвола за дипломирање. Ти прај ако сакаш уше 10 пати муабет со него и курчи се на форум дека знаеш инфо од прва рака. Правилникот вели друго.

Има некој од електро што слушал напреден веб дизајн? Ако да, ве молам збор два за предметот.

Има некој од електро што слушал напреден веб дизајн? Ако да, ве молам збор два за предметот.

Мислам дека првпат се активира предметот, го немало до сега. Инаку според информациите што ги имам, се работи за правење на респонзивен дизајн.

Мислам дека првпат се активира предметот, го немало до сега. Инаку според информациите што ги имам, се работи за правење на респонзивен дизајн.

Каде можам да добијам вакви информации?

Каде можам да добијам вакви информации?

Може да го прашаш професорот што е назначен за тој предмет и да ти каже, бидејќи никаде нема документ со предметот. Инаку мене од друго место ми е информацијата, не е 100% сигурно, ама нема што друго да е :)

Може да го прашаш професорот што е назначен за тој предмет и да ти каже, бидејќи никаде нема документ со предметот. Инаку мене од друго место ми е информацијата, не е 100% сигурно, ама нема што друго да е :)

Фала многу. :)

Па нели и со веб дизајн се учеше html5 и canvas ? изгледа само додале и респонсивен дизајн и то.

Па нели и со веб дизајн се учеше html5 и canvas ? изгледа само додале и респонсивен дизајн и то.

Хммм, знам дека имаше такви семинарски, а дали се учело тоа немам појма :D Тие предмети ги зимам за да имам повеќе слободно време, пошто не одам на предавања хаха Ама колку што ме држи сеќавањето од лабораториски, немаше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom