Toneh
is a turtle
Да не знае некој коа ќе биде пријавување испити за август?
Минатата година беше од 28ми, до накај 3ти или 4ти, колку што памтам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не знае некој коа ќе биде пријавување испити за август?
Море со ова онлајн уписов се ми е завршено.. нема потреба од одење Скопје за запишување?
Море ако имам знаење од математика (да речам солидно знаење) и да немам знаење од програмирање (освен дека во паскал програма почнува со begin а завршува со end) дали сум за на ФИНКИ?
Море ако имам знаење од математика (да речам солидно знаење) и да немам знаење од програмирање (освен дека во паскал програма почнува со begin а завршува со end) дали сум за на ФИНКИ?
Ја сум втора и тврдам дека нема поврзаност математика со програмирање.Скроз од почеток почнуваш програмирање, а и задачите што ќе ти се програмирање најчесто се нешто поврзани со математика... т.е. треба кликеро малку да ти работи
Штом имаш добро познавање на математиката, не би требало да имаш некој проблем со програмирањето.
Ја сум втора и тврдам дека нема поврзаност математика со програмирање.
На програмирање ви дале математичка задача?Види... На колоквиуми и на испит имаше математички задачи... не се нешто којзнае што, но ако ти иде математика ќе ти биде многу полесно да ги решиш и задачите по програмирање. И не само на полагањата, и на лабораториски даваат математички задачи... дури и позезнати од тие на испит.
На програмирање ви дале математичка задача?
Што е за тебе математичка задача? Сума од последователни непарни броеви?
Ја сум втора и тврдам дека нема поврзаност математика со програмирање.