Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
^^
Само од на факултет може да се пристапи мислам.

Ќе биде достапен е-лаб порталот подоцна - денес.

Која глупост ја имаат направено тоа чудо невидено. Како може до сите предмети да забраниш пристап, а само КРС се полага денес. :facepalm:

Која глупост ја имаат направено тоа чудо невидено. Како може до сите предмети да забраниш пристап, а само КРС се полага денес. :facepalm:

"Поради безбедносни причини."

Сега ниту CAS не работи.
tumblr_lhav8gmRqx1qaq6tt.gif

Дали постои јунак кој КРС ги реши сите задачи денес? :icon_lol:
Групите од најлесна во 8 сабајле, до 2 ко стигнав јас се потешки и потешки, тие во 8 вечер што полагаат незнам што ги чека :D

Дали постои јунак кој КРС ги реши сите задачи денес? :icon_lol:
Групите од најлесна во 8 сабајле, до 2 ко стигнав јас се потешки и потешки, тие во 8 вечер што полагаат незнам што ги чека :D
Баш напротив, тие првите беа поприлично потешки задачи.
Да не се фалам ама кога веќе праша мене ми поминаа сите примери:icon_lol:

Баш напротив, тие првите беа поприлично потешки задачи.
Да не се фалам ама кога веќе праша мене ми поминаа сите примери:icon_lol:

Леле дај аман таа првата сабајлето што ја имаа со Морзеова азбука, само три црти внеси и готово. Овде се скапав пишување минути секунди и часови. Втората јас не ја ни чепнав поштено, а третата имам малце згрешено кај кодот, принтањето ми е само на грешно место, ваљда ќе дадат некој поен а? :D
Иначе честито колега, еден од ретките колку шо знам досега :D

Јас 2 задачи си решив, втората ја однесов до негде, така да задоволен... Иначе во мојата група, во 2 што полагавме имаше едно 4-5 души сите што ги решија :D

Леле дај аман таа првата сабајлето што ја имаа со Морзеова азбука, само три црти внеси и готово. Овде се скапав пишување минути секунди и часови. Втората јас не ја ни чепнав поштено, а третата имам малце згрешено кај кодот, принтањето ми е само на грешно место, ваљда ќе дадат некој поен а? :D
Иначе честито колега, еден од ретките колку шо знам досега :D
Можеби првата и третата биле потешки кај нас, ама втората нашата беше полесна од таа на претходната група. Инаку генерално задачите оваа година беа дефинитивно потешки од лани, посебно со втората претерале.

Да, втората задача беше мн потешка за разлика од таа од char типот што се паднала лани...

Можеби првата и третата биле потешки кај нас, ама втората нашата беше полесна од таа на претходната група. Инаку генерално задачите оваа година беа дефинитивно потешки од лани, посебно со втората претерале.

Well that sucks for me,пошо само првата и третата ги знаев :D

Првата беше едно 5 реда ако добро памтам, втората и не беше кој знае што, има функции во C кои менуваат буква од мала во голема, зборот завршува ако се внесе празно место или !, само ни требаа две променливи за првата буква од зборот и претпоследната внесена ( бидејќи последната е ' ' или '!' ) и секако променлива со која ќе броиме колку такви зборови има. Третата имаше иста тежина како лани само што лани барале интересни и среќни броеви :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom