Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Kako odat online preeavanjaata, na koja aplikacija, potrebna li e kamera celo vreme

Kako odat online preeavanjaata, na koja aplikacija, potrebna li e kamera celo vreme
Не треба камера, преку courses се уклучуваш на bbb(big blue button) се одржуват, ќе ви пишат мејл подетално и првите предавања ќе ви пуштат линкови

Има некој информација дали ќе продолжат снимањата на предавањата и аудиториските како во летниот семестар?

Dali ako smenime studiska programa treba da gi polozime i nepolozenite predmeti od stariot smer ili?

Има ли книги за Алгоритми и податочни структури и Вовед во компјутерски науки у книжарите шо са блиску до факултето?

Има ли книги за Алгоритми и податочни структури и Вовед во компјутерски науки у книжарите шо са блиску до факултето?
За Вовед во компјутерски науки имаше прашања теорија пред некоја година

Dali od online predavanjata treba da si fakjam beleski ili potoa ni prakjaat materijal?

Кога внесов 3ти семестар ставив Веројатност и Статистика, ама дека не беше внесена оценката по Калкулус , ми го смениле предметот со Калклулус. Планирав во Понеделник да одам да ми го сменат предметот ама гледам сега ми ставиле курс Калкулус 2020/21. Дали ќе ми го сменат или ќе прават проблеми?

Кога внесов 3ти семестар ставив Веројатност и Статистика, ама дека не беше внесена оценката по Калкулус , ми го смениле предметот со Калклулус. Планирав во Понеделник да одам да ми го сменат предметот ама гледам сега ми ставиле курс Калкулус 2020/21. Дали ќе ми го сменат или ќе прават проблеми?

Сега ти е внесена оценката калкулус? Ако да, нема да прават проблем. Ако не, ургирај што поскоро да ти ја внесат.

Сега ти е внесена оценката калкулус? Ако да, нема да прават проблем. Ако не, ургирај што поскоро да ти ја внесат.
Оценката ми e внесена пред една недела ама не успеав да им кажам на студентски да ми сменат. Планирав кога ќе запишувам семестар во вторник да средам но ете веќе креирале курсеви.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom