Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Сменет беше начинот на полагање лани. Немаше такво правило за 6ка. Теоријата се полага на лист, додека практичниот дел се пишуваa прашалници на веќе направена база. Плус има проект и лабораториски. Меѓутоа пак е најлабав, а мене лично ми се допаѓа начинот на кој што предаваа он и Анчев.
Како е оценувањето кај Велинов? Дали се разликува материјалот во споредба со другите професори? Дали може пример да слушам предавања кај Кире/Слободан, а да полагам кај Велинов?

Vo nekoi grupi pisuvaa deka trebalo da se nosat prijavnite listovi od predmetite sho sme gi polozile vo letniov semestar, da se stavat vo sanducinjata od profesorite( neam pojma kaj e to ), nekoj dan znajt dopolnitelni informacii ?

Dali moze da izvrsam uplata bez 6ti predmet i koga ke odam na studentska da mi go otkazat?

Ако може некој да напише збор-два за Бази, што се учи и како најлесно да се совлада материјалот?

И дали знаете како оди процедурата за промена на професор?

Ако може некој да напише збор-два за Бази, што се учи и како најлесно да се совлада материјалот?

И дали знаете како оди процедурата за промена на професор?
За промена на професор се праќа молба на molbi.finki.ukim.mk.

Dali pred diplomiranje koga se pravi proverka za prijavi treba da se odnesi uverenie za polozeni ispiti , dali treba da gi imame site oceni vo indeks ?

Мислење за
Владимир Трајковиќ - АПС и
Верица Бакева - Веројатност и статистика
Анастас Мишев - Компјутерски мрежи и безбедност ?

Во однос на квалитетот на предавањата, колку се строги во оценувањето, дали бараат присуство и сл.
Фала ви :)

Последно уредено:
Знае некој како може да се извади уверение за положени испити, и дали се плаќа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom