Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Дај нека се јави некој што учи на "Примена на е-технологии"

За оваа потврда за успех и редовност шо треба да се вади за апликација за студентски домови, ја даваат ли одман од сп или треба да чекаш некој ден повеќе ?

Некој ако се сеќава, дали паднала "сендвич" теоремата на усниот дел од калкулус1?

Некој ако се сеќава, дали паднала "сендвич" теоремата на усниот дел од калкулус1?

Знам дека ја имаше на првиот колоквиум, ама на задачите, така да најдобро ќе ти биде да ја научиш затоа што може да ти се падне и на усно :D

Некој расположен да ми го објасни дијаграмот на состојби за третата задача од деветта презентација, слајд 13...................:///////////////////////

Ме интересира, бидејќи еден другар ми спомна, дали е потребно државјанството како и изводот да не бидат постари од 6 месеци, или нема врска тоа, т.е. може колку сака да се стари?
Ова се разбира мислев за упис...

do koga treba da se prijavime na stranata iknow i da odbereme koj smer go sakame ?

Матуранти, каква е заинтересираноста за ФИНКИ ? И годинава е голема ? :D

Ме интересира, бидејќи еден другар ми спомна, дали е потребно државјанството како и изводот да не бидат постари од 6 месеци, или нема врска тоа, т.е. може колку сака да се стари?
Ова се разбира мислев за упис...

Алоу?

По факултетиве каде што пишува потребни документи, за изводот беше потенцирано само да е оригинал. Никаде не прочитав дека не треба да е постар од 6 месеци.

Јас за секој случај си извадив нов :)

Иначе не треба нов. Видов откога ќе се запишеш електронски на http://upisi.ukim.edu.mk .

100 денари е нов ебаго

Не ми е до парите, туку што треба сеа по горештиниве да се маткам и плус да чекам додека го добијам (можно е да закржлавиле тие у МВР па наместо 5-7 работни дена да испадне 7-14 работни дена...)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom