Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Овој Давчев ти е изгубен случај... некој како со мокар чорап да го удрил. Појма немаше кај се наоѓа денес... прво неможеше да се уштека, после проекторот не знаеше да си го пушти и цел час филозофираше нешто за бази и за некои автори, како другари да ни се и сите ги знаеме.

Навистина, тапа беше (n)

Туку, ако има некој материјали Бази на податоци, особено од предавања, теоретски прашања и сл. пошто нема да ги прикачуваат на курсес, нека сподели :)

Колеги дали на некој од вас им предавал Дејан Спасов? Импресии од него?

Колеги дали на некој од вас им предавал Дејан Спасов? Импресии од него?
Не е строг, за попуштање поенчиња, одложување ствари и слично.... али не очекувајте да ве тера нешо да научите или да се мачи да објаснува во 10 пати... он ке си предаде материјалот онака ради реда, кој сфатил сфатил.

Спасов ти е еден тотално успан лик незнам како ќе предава дискретна :D . Јас мрежи слушав кај него blahh 2 саати одвај поминуваа. Жанетчето е топ дискретна :)

Мене Спасов по архитектури ми е :cautious: Слушав дека пушта списоци и дава поени за присуство, точно е ова?

Мене Спасов по архитектури ми е :cautious: Слушав дека пушта списоци и дава поени за присуство, точно е ова?
Види во условите за предметот дали бараат присуство , а ако немате апелирајте што побрзо да стават оти така заебаваат секогаш на крај од курсот услови за предметот. Инаку од мое искуство со присуство обично никогаш не делува оти нема вондредни студенти, тоа така пишат за да му идат повеќе студенти на предавања.

Види во условите за предметот дали бараат присуство , а ако немате апелирајте што побрзо да стават оти така заебаваат секогаш на крај од курсот услови за предметот. Инаку од мое искуство со присуство обично никогаш не делува оти нема вондредни студенти, тоа така пишат за да му идат повеќе студенти на предавања.
Не мора да значи, кај Спасов по податочни и компјутерски комуникации ми фалеа 5 поени за 9 поради што ги немав сите поени за присуство, а не пишуваше нигде дека е задолжително.
Прво пушти некој муабет дека присуството било задолжително за потпис, после се предомисли на сред семестар и реши да одзема поени.

Не мора да значи, кај Спасов по податочни и компјутерски комуникации ми фалеа 5 поени за 9 поради што ги немав сите поени за присуство, а не пишуваше нигде дека е задолжително.
Прво пушти некој муабет дека присуството било задолжително за потпис, после се предомисли на сред семестар и реши да одзема поени.
A по случајно да не ви беа екстра едно 30 поени за присуство од ракав даени, а реалните оценки беа без тие? ;)

A по случајно да не ви беа екстра едно 30 поени за присуство од ракав даени, а реалните оценки беа без тие? ;)
Не знам дали биле од ракав дадени или не, само знам дека присуството требаше да биде задолжително за потпис, а не поени.
П.С. да, во право си ама подобро да не ми го кажеше ова, можев да имам скоро 10ка со тие поени. :place:

Не знам дали биле од ракав дадени или не, само знам дека присуството требаше да биде задолжително за потпис, а не поени.
И доби ли потпис шом си отсуствувала (бар) на едно предавање? :) Кој тоа не доби потпис? Тие шо не дошле на ниедно? Па ваљда до толку труд треба да вложат студентиве :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom