Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

AniMagus

ペルソナ
Член од
20 октомври 2012
Мислења
1.161
Поени од реакции
4.293
Овој Давчев ти е изгубен случај... некој како со мокар чорап да го удрил. Појма немаше кај се наоѓа денес... прво неможеше да се уштека, после проекторот не знаеше да си го пушти и цел час филозофираше нешто за бази и за некои автори, како другари да ни се и сите ги знаеме.
Навистина, тапа беше (n)

Туку, ако има некој материјали Бази на податоци, особено од предавања, теоретски прашања и сл. пошто нема да ги прикачуваат на курсес, нека сподели :)

Amaterasu

123123113
Член од
17 април 2012
Мислења
1.249
Поени од реакции
1.324
Колеги дали на некој од вас им предавал Дејан Спасов? Импресии од него?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Колеги дали на некој од вас им предавал Дејан Спасов? Импресии од него?
Не е строг, за попуштање поенчиња, одложување ствари и слично.... али не очекувајте да ве тера нешо да научите или да се мачи да објаснува во 10 пати... он ке си предаде материјалот онака ради реда, кој сфатил сфатил.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Спасов ти е еден тотално успан лик незнам како ќе предава дискретна :D . Јас мрежи слушав кај него blahh 2 саати одвај поминуваа. Жанетчето е топ дискретна :)

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.033
Поени од реакции
12.728
Мене Спасов по архитектури ми е :cautious: Слушав дека пушта списоци и дава поени за присуство, точно е ова?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Мене Спасов по архитектури ми е :cautious: Слушав дека пушта списоци и дава поени за присуство, точно е ова?
Види во условите за предметот дали бараат присуство , а ако немате апелирајте што побрзо да стават оти така заебаваат секогаш на крај од курсот услови за предметот. Инаку од мое искуство со присуство обично никогаш не делува оти нема вондредни студенти, тоа така пишат за да му идат повеќе студенти на предавања.

Eva Molotow

Anti-social Engineer
Член од
6 јуни 2008
Мислења
532
Поени од реакции
392
Види во условите за предметот дали бараат присуство , а ако немате апелирајте што побрзо да стават оти така заебаваат секогаш на крај од курсот услови за предметот. Инаку од мое искуство со присуство обично никогаш не делува оти нема вондредни студенти, тоа така пишат за да му идат повеќе студенти на предавања.
Не мора да значи, кај Спасов по податочни и компјутерски комуникации ми фалеа 5 поени за 9 поради што ги немав сите поени за присуство, а не пишуваше нигде дека е задолжително.
Прво пушти некој муабет дека присуството било задолжително за потпис, после се предомисли на сред семестар и реши да одзема поени.

Peterson15

A TryHard
Член од
20 мај 2012
Мислења
169
Поени од реакции
188
Не мора да значи, кај Спасов по податочни и компјутерски комуникации ми фалеа 5 поени за 9 поради што ги немав сите поени за присуство, а не пишуваше нигде дека е задолжително.
Прво пушти некој муабет дека присуството било задолжително за потпис, после се предомисли на сред семестар и реши да одзема поени.
A по случајно да не ви беа екстра едно 30 поени за присуство од ракав даени, а реалните оценки беа без тие? ;)

Eva Molotow

Anti-social Engineer
Член од
6 јуни 2008
Мислења
532
Поени од реакции
392
A по случајно да не ви беа екстра едно 30 поени за присуство од ракав даени, а реалните оценки беа без тие? ;)
Не знам дали биле од ракав дадени или не, само знам дека присуството требаше да биде задолжително за потпис, а не поени.
П.С. да, во право си ама подобро да не ми го кажеше ова, можев да имам скоро 10ка со тие поени. :place:

Peterson15

A TryHard
Член од
20 мај 2012
Мислења
169
Поени од реакции
188
Не знам дали биле од ракав дадени или не, само знам дека присуството требаше да биде задолжително за потпис, а не поени.
И доби ли потпис шом си отсуствувала (бар) на едно предавање? :) Кој тоа не доби потпис? Тие шо не дошле на ниедно? Па ваљда до толку труд треба да вложат студентиве :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom