Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Od koga mozeme da aplicirame na IKnow sistem?

Здраво...може малку совет за Електро енергетски системи?

Moze nekoj da mi kaze pokonkretno za Ksiar i Kti?

Дали некој знае кои ги сметаат за соодветни интерни предмети?

Физика, информатика, автоматика, електротехника и сл.

Дали знаеш некаде кај што ги пишува? На страната им пишува само „еден предмет од листата на општообразовни предмети за полагање на државна матура“ за интерниот предмет.[DOUBLEPOST=1437846548][/DOUBLEPOST]Поконкретно, дали филозофија го сметаат за соодветен? Нивниот калкулатор ми го брои како соодветен, ама нешто не ми изгледа филозофија за соодветен на ФЕИТ...

Последно уредено:
Искрено не знам кај ги пишува, јас кога се запишував ни кажаа дека најмногу гледаат за екстерните и предност имаат тие што земале математика (било кое ниво) екстерен и демек ако било густо околу квотите тогаш давале предност на интерните предмети.

А ти кога се запиша да не се сеќаваш колку поени имаше оној кој беше на дното на листата примени? Чисто ме интересира каква граница можам да очекувам.

Последно уредено:
Дали има некој резултати зачувано од претходната година/и?

11800605_907566059289997_6737302052626993662_n.jpg

HEHEHEHEHEHHE AJDE SITE SELFI SLIKNETE SE I OSVOITE SI STIPENDIA HHEHEH EHEHEH HEWH POZOZOZZOZOZZZZZZZ :))))) ) )) )))

Оној кој ќе собере најмногу гласови ... мислам озбилно .... а може ако соберам најмногу гласови да положам БК без да идам на испит, плииииссссссс!!!! Бедотии!

Осеќам ќе има уште некој додаток за лаборатории да се уплати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom