Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Тешки ли се тестовите по Матлаб?
Лани по Matlab не немаше тестови. Само лаб вежби и колоквиуми со решавање на задачи на компјутер. Колоквиумите не се воопшто тешки зошто задачите се слични како тие во упатствата.[DOUBLEPOST=1426628198][/DOUBLEPOST]Пополнувам апликација за курс па треба да одговорам на прашањето (How does frequency affect to the attenuation of the signal?)
Ваши одговори и мислња многу би ми помогнале :)

Некој да знае шо би можело теорија да се падне ОЕ2 за прв колоквиум (до просто-периодични струи) кај Весна Арнаутовски-Тошева, и теорија Физика 2 кај Маргарита Гиновска?

Некој да знае шо би можело теорија да се падне ОЕ2 за прв колоквиум (до просто-периодични струи) кај Весна Арнаутовски-Тошева, и теорија Физика 2 кај Маргарита Гиновска?
1545555_10203228295937884_372915243_n.jpg
1010346_10203228299057962_388998447_n.jpg

научи го тоа со магнетната прачка,ленцов немаат утка ниедна испитна :) Физика се.

луѓе на машински сум и иам проблеми со математика 2.Па ми ја препорачаа лидија некоја проф што држела часови математика и мн добро објаснувала. Да не случајно има некој бројче ?

Луѓе некој што е на машински може да ми каже кај јакост на материјалите кај златко петрески што паѓа на втор колоквиум највеќе

Колеги, дали има некој решени испитни задачи(прв,втор колокв,испитни сесии...и др) по предметите Физика 1 и Електротехника 1 и доколку има дали ќе сака да ги позајми тетратките(или да му ги купам)...Итно ми е сакам да почнам да се спремам за јунска сесија....:D

Дечки дали некој ги има теориски прашања ОЕ2 од прв колоквиум? И 2 групи уште поубаво.

Дозна шо се паѓа теорија Физика 2 ?

Студенти највеќе:icon_lol: Цел материјал се паѓа физика.

Ги има ли некој теоретските прашања ОЕ1?

клуч за ооп? или нека ми ја прати некој последната лабораториска, ми треба нешто задачата.

Decki imam edno prasajne , dali nekoj ke moze da mi kaze dokolku znae kako mozat da se izbrisat poraki od na e-kursevi.?

Zdravo koga ke pocnat upisite 2015/16???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom