- Член од
- 21 октомври 2009
- Мислења
- 1.534
- Поени од реакции
- 2.418
утре треба во 4 сато во технолошки да се оди че имало нешто работилница..Да
Бев сега им оставив 500 денари. Треба да се направи тема за настанов
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
утре треба во 4 сато во технолошки да се оди че имало нешто работилница..Да
Бев сега им оставив 500 денари. Треба да се направи тема за настанов
http://makedonka.files.wordpress.co...edavanja-po-vektorska-i-linearna-algebra1.pdfИма некој да ми прате некои материјали по линеарна алгебра (линеарни пресликувања, матрица на линеарни пресликувања и сл.).
Некоја книга во електронска форма или пак решени задачи.
Фала однапред![]()
Сега се само новите студиски програми (линк 2), најполно е на ТКИИ (барем јас ко се запишував), сега знам дека енергетските смерови се преполни, а за работа не ти е гаранција дипломата, туку тоа што ќе го научиш и постигниш за тие 4 (+1до 5) години на факултетот. Земи во предвид и тоа што го сакаш да го студираш и работиш, тоа нека те води, доколку одиш со сила, џабе одиш.
Знам, ме интересираше чисто онака, за кој профил има најголема побарувачка.Сега се само новите студиски програми (линк 2), најполно е на ТКИИ (барем јас ко се запишував), сега знам дека енергетските смерови се преполни, а за работа не ти е гаранција дипломата, туку тоа што ќе го научиш и постигниш за тие 4 (+1до 5) години на факултетот. Земи во предвид и тоа што го сакаш да го студираш и работиш, тоа нека те води, доколку одиш со сила, џабе одиш.
ти треба уште?Zdravo,ke moze li da mi dade nekoj brojce od profesor za spremanje po elektrotehnika
Да да уште малкути треба уште?![]()
најблиску до тоа што го кажа има на постдипломски. Биокибернетика, е сеа незнам дали е на феит или финки, ама е од КТИ смерот.Куик куешчн: кој смер има највеќе врска со биоинжењеринг/невробиологија? КСИАР, КТИ или КХИЕ?