Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Електротехника 2 на испит од теорија ако може да ми пише што како се паѓа :D Фала однапред :D

Електротехника 2 на испит од теорија ако може да ми пише што како се паѓа :D Фала однапред :D
Ленцов закон, рц цр кола, амперов закон,магнетна индукција или флукс не се секавам, мерни единици, капацитивност на кондензатор.. Горе-доле овие се ги вртат само.

Гледам на страната пишува дека е колоквимуска недела, а го нема распоредот. Кога има испити ѓулето Аристотел? Кога и да идам никако да го најдам таму.

Некој да ми каже каде да најдам некоја решена задача од електрични мотори за еднонасочна струја?

Некој да не знае Електроника Ќосев што дава теорија на втор?[DOUBLEPOST=1400673513][/DOUBLEPOST]
Гледам на страната пишува дека е колоквимуска недела, а го нема распоредот. Кога има испити ѓулето Аристотел? Кога и да идам никако да го најдам таму.
Денес се полага архитектури кај него, за другиве незнам.

Утре околу пладне би требало да е горе во ФЛАОП.

дечки ај да ве прашам ; на пример од прв семестар ако имам положено 2 предмети, А ОД ВТОР 3 ПРЕДМЕТИ; и го немам доволниот услов од три предмети ОД ПРВ СЕМЕСТАРТ за ДА ЗАПИШАМ трет семестар; што ке се случи ? ке треба цел семестар даго запишувам наново ДА ПЛАЌАМ 7,8 000, + или само предметите што не ми се положени по 1000 денари ГИ ПЛАЌАМ И П ПЛУС ТРЕТ СЕМЕСТАР?????? ај некој нека ми одговори ама побрзооо; инаку на теинхчкиот факултет сум бт фала

Најдов дека овде е најсоодветно да прашам, ако некој е запознат многу би ми значело некое мислење за автоматика и роботика како смер на ФЕИТ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom